Ανατράπηκε πικ-απ στο Σουράτ Τάνι, η αστυνομία ερευνά και βρίσκει 220 κιλά μεθαμφεταμίνης

Σουράτ Θάνι —

Η αστυνομία της Tha Chana έλεγξε ένα αναποδογυρισμένο pickup στο Surat Thani και εντόπισε 220 κιλά μεθαμφεταμίνης αξίας 220 εκατομμυρίων μπατ. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο οδηγός διέφυγε από το σημείο. 

Γύρω στις 6.15 μ.μ. της Πέμπτης, 28 Απριλίου, ο επιστάτης από το αστυνομικό τμήμα Tha Chana, Chutipon Khemanuwong, ειδοποιήθηκε για ένα τροχαίο ατύχημα στην 41 Rd, στην υποπεριφέρεια Khanthuli, στην περιοχή Tha Chana, Surat Thani και ανατέθηκε στον Pol. Υποπτ. Jaturong Suksrimuang για να διερευνήσει τη σκηνή.

Εκεί οι αστυνομικοί βρήκαν αναποδογυρισμένο πικ-απ με περιφραγμένο κρεβάτι γεμάτο λάχανα ενώ ο οδηγός απουσίαζε από το σημείο. Ωστόσο, ένας αυτόπτης μάρτυρας αποκάλυψε στην αστυνομία ότι είδε τον οδηγό και έναν επιβάτη να περνούν βιαστικά με ωτοστόπ από ένα άγνωστο φορτηγό και τράπηκαν σε φυγή αμέσως. Ο αυτόπτης μάρτυρας είπε επίσης ότι οι ύποπτοι απέκρυβαν κάτι που πίστευε ότι ήταν παράνομες ουσίες.

Μετά την κατάθεση του μάρτυρα, η αστυνομία της Tha Chana ζήτησε ενίσχυση και ερεύνησε το πικ-απ όπου βρήκαν 9 λινάτσες γεμάτες μεθαμφεταμίνη κρυμμένες κάτω από τα λάχανα. Τα ναρκωτικά ήταν σφραγισμένα σε πλαστική σακούλα με την ένδειξη «GUANYIN WANG» και ζύγιζε περίπου 220 κιλά. Η αστυνομία είπε ότι εάν αυτό μπορούσε να είχε μπει στην αγορά, θα άξιζε περίπου 220 εκατομμύρια μπατ.    

Αρχικά, η αστυνομία του Tha Chana κατέσχεσε το πικ-απ και τη μεθαμφεταμίνη. Θα προχωρούσαν στην ιατροδικαστική διαδικασία για τον εντοπισμό του οδηγού και του συνεπιβάτη που τράπηκαν σε φυγή.  

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης του TPN media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής. Το υπόβαθρό του είναι στο HR και στις Επιχειρήσεις και γράφει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και μια δεκαετία. Ζει στην Πατάγια για περίπου εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι πολύ γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνία μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε email [προστασία μέσω email] Σχετικά με εμάς: https://thephuketexpress.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thephuketexpress.com/contact-us/