Αξιωματικός της τροχαίας της Patong μεταφέρει τον τραυματισμένο άνδρα στην πλάτη του σε ασφάλεια μετά από ατύχημα με μοτοσικλέτα στο λόφο Patong, το περιστατικό έγινε viral

Πατόνγκ, Πουκέτ –

Ένας νεαρός αστυνομικός της Τροχαίας Patong μετέφερε έναν τραυματία στην πλάτη του, μετακινώντας τον τραυματία από μια σκηνή ατυχήματος στο λόφο Patong, όπου σύμφωνα με πληροφορίες ένας βρεγμένος δρόμος έκανε περίπου δέκα μοτοσικλέτες να πέσουν από τον λόφο σήμερα το πρωί (26 Απριλίουth).

Η πράξη αργότερα έγινε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κερδίζοντας σημαντικούς επαίνους, όταν άλλοι οδηγοί που βρίσκονταν κοντά κατέγραψαν το περιστατικό.

Περίπου στις 9:30 π.μ. σήμερα το πρωί στο λόφο Patong, μετά από μια πρόωρη καταιγίδα, περίπου δέκα μοτοσικλέτες έπεσαν από το δρόμο. Ένας τραυματίας, του οποίου η ταυτότητα αποκαλύφθηκε κατόπιν αιτήματός τους, δεν μπόρεσε να μετακινηθεί από τον τόπο του ατυχήματος.

Στη συνέχεια, ένας νεαρός αστυνομικός της τροχαίας πήρε τον τραυματία στην πλάτη του πριν περπατήσει περίπου 200 μέτρα από το σημείο για να ασφαλίσει. Λόγω του ατυχήματος, η κυκλοφορία περιορίστηκε πολλά χιλιόμετρα στο λόφο Patong.

Ο αστυνομικός αργότερα αναγνωρίστηκε ως ο λοχίας Tinnakorn Sawangsangsai από την Τροχαία της Patong, που απεικονίζεται παραπάνω. Ο λοχίας Ταγματάρχης Tinnakorn ήταν στο δρόμο για τη δουλειά στο αστυνομικό τμήμα της Patong. Δεν ήταν σε υπηρεσία την ώρα του ατυχήματος. Σταμάτησε στο σημείο για να βοηθήσει πρώτα τον τραυματία πριν συνεχίσει την πορεία του για τη δουλειά του.

Η Τροχαία της Patong, εν τω μεταξύ, βοήθησε στην οδική υποστήριξη. Περίπου μία ώρα αργότερα, η κυκλοφορία επανήλθε κανονικά. Το περιστατικό έτυχε ευρείας αποδοχής από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στα μέσα ενημέρωσης της Ταϊλάνδης με πολλούς χρήστες του Διαδικτύου να επαινούν τον αστυνομικό που μετέφερε τον τραυματία οδηγό στην ασφάλεια.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.