Οδηγός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τεστ αλκοολούχων ποτών αφού έπεσε με το φορτηγό του σε στύλο ρεύματος στην πόλη του Πουκέτ

ΦΩΤΟ: taan.KonKupai

Talad Yai, πόλη του Πουκέτ -

Ένας οδηγός που δεν τραυματίστηκε μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για εξέταση αίματος για αλκοόλ, αφού έπεσε με το φορτηγό του σε στύλο ρεύματος στην πόλη του Πουκέτ μετά τα μεσάνυχτα σήμερα (26 Απριλίουth).

Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης ειδοποιήθηκαν για το ατύχημα στις 0:25 π.μ. στην οδό Thepkasattri στην υποπεριφέρεια Talad Yai, στην πόλη του Πουκέτ.

Οι εθελοντές διασώστες Thep 01 Kusoldharm έφτασαν στο σημείο μπροστά από το Σχολείο του Πουκέτ Wittayalai για να διαπιστώσουν ότι ένα κατεστραμμένο μαύρο φορτηγό έπεσε σε στύλο ρεύματος στην άκρη του δρόμου.

ΦΩΤΟ: taan.KonKupai

Ένας άνδρας οδηγός και η συνοδηγός του δεν τραυματίστηκαν. Η αστυνομία της πόλης του Πουκέτ έφτασε αργότερα στο σημείο. Ο άνδρας οδηγός, το όνομα του οποίου δεν δόθηκε από την αστυνομία, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με την αστυνομία για εξέταση αίματος για αλκοόλ. Στη συνέχεια, η έρευνα θα συνεχιστεί για περαιτέρω πιθανές νομικές ενέργειες.

ΦΩΤΟ: taan.KonKupai
Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.