Οι εργαζόμενοι του ξενοδοχείου στο Πουκέτ συγκεντρώνονται για να υποστηρίξουν τον ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου μετά το κλείσιμο του ξενοδοχείου για 15 ημέρες λόγω παραβίασης των νόμιμων ωρών κλεισίματος

Πατόνγκ –

Πάνω από εκατό Οι εργαζόμενοι του ξενοδοχείου στο Πουκέτ συγκεντρώθηκαν στο Patong Bay Hill Resort Hotel στο Πατόνγκ του Πουκέτ, για να υποστηρίξουν τον ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου Preechawut (Prab) Keesin, αφού αναφέρθηκε ότι το ξενοδοχείο παραβίαζε τις νόμιμες ώρες κλεισίματος και αναγκάστηκε να κλείσει για 15 ημέρες.

Γύρω στις 03.30 μ.μ. χθες, 24 Απριλίου, οι υπάλληλοι του ξενοδοχείου από το Patong Bay Hill Resort Hotel συγκεντρώθηκαν για να υποστηρίξουν τον Prab, τον ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου και πρώην Πρόεδρο του Ιδρύματος Ανάπτυξης Patong, αφού μια διάσημη Ταϊλανδή δικηγόρος, η Sittra Biaengkerd, αποκάλυψε την παραβίαση των νόμιμων ωρών κλεισίματος από το ξενοδοχείο, με αποτέλεσμα το κλείσιμο 15 ημερών από τις 22 έως τις 6 Απριλίου.


Ο Prap, ωστόσο, χρειάστηκε να χαιρετήσει τους υπαλλήλους μέσω βιντεοκλήσης επειδή βρισκόταν στην Μπανγκόκ για συνάντηση με την επιτροπή τουρισμού, αν και εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για την υποστήριξη και υποσχέθηκε να συνεχίσει να αγωνίζεται για την πατρίδα του στο Patong.

Ο Weerawit Krueasombat, Πρόεδρος του Patong Entertainment Venue Operators, είπε στα μέσα ενημέρωσης του TPN ότι οι υπάλληλοι και ο ίδιος είχαν συγκεντρωθεί για να υποστηρίξουν τον Parp αφού ο δικηγόρος τον κατηγόρησε ότι παραβίασε τις νόμιμες ώρες κλεισίματος, επί του παρόντος στις 11:00 και από την 1η Μαΐου που εκτείνεται μέχρι τα μεσάνυχτα.

Ο Παρπ παραδέχτηκε την κατηγορία από την ώρα του Τύπου, αλλά παρακάλεσε επίσης το κοινό να κατανοήσει ότι ζητούσαν να παραταθεί νόμιμα το ωράριο λειτουργίας για να ευθυγραμμιστεί με τις συμπεριφορές ξένων τουριστών για περισσότερα από 20 χρόνια, και ακόμα δεν τα κατάφεραν μέχρι αυτές τις μέρες.


Ο Weerawit συνέχισε ότι η κυβέρνηση θα πρέπει να επεκτείνει την ώρα κλεισίματος στις 04.00:10.00 π.μ. επειδή οι περισσότεροι τουρίστες συνήθως έβγαιναν από το κατάλυμά τους γύρω στις XNUMX:XNUMX μ.μ. Είπε επίσης ότι όχι μόνο οι χώροι διασκέδασης στο Πουκέτ άνοιξαν πέρα ​​από τις νόμιμες ώρες αλλά και άλλα μέρη της Ταϊλάνδης επίσης. Αναρωτήθηκε γιατί επικρίθηκαν μόνο αυτά στο Πουκέτ και αν αυτό θα κατέστρεφε τον τουρισμό ή όχι.
Ωστόσο, ο Weerawit δήλωσε ότι θα συνεχίσει να υποβάλλει μια επιστολή αναφοράς στις αρχές για να παρατείνει ξανά το ωράριο λειτουργίας, διαφορετικά αυτό θα συνεχίσει να επαναλαμβάνεται.
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Έχετε μια γενική συμβουλή ειδήσεων, δελτίο τύπου, ερώτηση, σχόλιο κ.λπ.; Δεν μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις SEO. Στείλτε μας email στο [προστασία μέσω email]

Εγγραφείτε
Tanakorn Panyadee
Ο τελευταίος μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιδύο ετών που σήμερα ζει και σπουδάζει το τελευταίο έτος του κολεγίου του στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.