Δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους μετά από σύγκρουση μοτοσικλέτας με μοτοσικλέτα σε αναστροφή στο Πουκέτ

Πουκέτ-

  Δύο οδηγοί έχασαν τη ζωή τους μετά από σύγκρουση μοτοσικλέτας με μοτοσικλέτα σε αναστροφή στο Πουκέτ σήμερα το πρωί (19 Απριλίου).

Η αστυνομία Thalang ειδοποιήθηκε για το ατύχημα στις 10:00 π.μ. σε μια αναστροφή στην υποπεριφέρεια Paklok στην περιοχή Thalang.

Αστυνομία, ανταποκριτές έκτακτης ανάγκης και δημοσιογράφοι του Phuket Express έφτασαν στο σημείο για να εντοπίσουν τη μοτοσικλέτα που είχε υποστεί σοβαρές ζημιές στο δρόμο. Ο οδηγός, ο κ. Somchock Chaidam, 50, ο οποίος ήταν αναίσθητος, ήταν μπρούμυτα στο δρόμο. Αργότερα διαπιστώθηκε ο θάνατός του από τους πρώτους ανταποκριτές προτού μεταφερθεί σε κοντινό νοσοκομείο.

Σε κοντινή απόσταση, το προσωπικό έκτακτης ανάγκης βρήκε ένα κατεστραμμένο μοτοσικλέτα. Ο οδηγός, ο κ. Sangthong Karuna, 74 ετών, βρέθηκε αναίσθητος. Μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε τοπικό νοσοκομείο όπου αργότερα διαπιστώθηκε ο θάνατός του κατά την άφιξη.

Ο υπολοχαγός Pongpipat Kamchumpu της Αστυνομίας Thalang είπε στα μέσα ενημέρωσης TPN: «Το πλάνα CCTV κοντά δείχνει ότι η μοτοσικλέτα οδηγούσε αμέσως. Ο οδηγός της μοτοσικλέτας έκανε μια αργή αναστροφή μπροστά από τη μοτοσικλέτα πριν από τη σύγκρουση.»

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.