Το Πουκέτ ανακοινώνει τέσσερις θανάτους με είκοσι οκτώ τραυματισμούς από την εκστρατεία τροχαίων ατυχημάτων «Songkran» Seven Days of Danger

Πουκέτ -

  Το Πουκέτ ανακοίνωσε συνολικά τέσσερις θανάτους με είκοσι οκτώ τραυματισμούς και 32 ατυχήματα τις επτά ημέρες (11 Απριλίου έως 17 Απριλίου) της εκστρατείας τροχαίων ατυχημάτων «Songkran» Seven Days of Danger 2022.

Το γραφείο δημοσίων σχέσεων του Πουκέτ χθες (18 Απριλίουth) δημοσίευσε λεπτομέρειες για την έβδομη ημέρα, (17 Απριλίου) την τελευταία ημέρα, της καμπάνιας τροχαίων ατυχημάτων «Songkran's Seven Days of Danger».

Σε συνολικά επτά ημέρες (11 Απριλίου έως 17 Απριλίου) των Επτά Ημερών Κινδύνου στο Πουκέτ, υπήρξαν συνολικά 32 ατυχήματα, 4 θάνατοι (4 άνδρες) και 28 τραυματισμοί (20 άνδρες, 8 γυναίκες).

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.