Έξι άτομα συνελήφθησαν με συνολικά 2,084 χάπια μεθαμφεταμίνης, τέσσερα όπλα και σφαίρες στο Πουκέτ κατά τη διάρκεια του Songkran

Πουκέτ -

Έξι ύποπτοι συνελήφθησαν με 2,084 χάπια μεθαμφεταμίνης, τέσσερα όπλα και σφαίρες στο Πουκέτ κατά τη διάρκεια των διακοπών στο Songkran.

Η επαρχιακή αστυνομία του Πουκέτ αναφέρει ότι έχει συλλάβει έξι υπόπτους σε ξεχωριστές υποθέσεις

  1. Ο Anan 'Loa', 31 ετών από το Πουκέτ συνελήφθη σε μια καλύβα στο Soi Raya Sakun στην υποπεριφέρεια Thepkasattri στο Thalang. Του κατασχέθηκαν 1,010 κρυσταλλικά χάπια μεθαμφεταμίνης, ένα χειροποίητο πιστόλι και 3 σφαίρες. Οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Thalang για να αντιμετωπίσει κατηγορίες για παράνομη κατοχή ναρκωτικών της κατηγορίας 1 με πρόθεση πώλησης και παράνομη κατοχή πυροβόλων όπλων και πυρομαχικών.
  2. Ο Patawee 'Kit', 20 ετών από το Πουκέτ συνελήφθη στο Soi Raya Sakun στην υποπεριφέρεια Thepkasattri στο Thalang. Του κατασχέθηκαν 8 χάπια μεθαμφεταμίνης, ένα χειροποίητο όπλο και σφαίρες. Οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Thalang για να αντιμετωπίσει κατηγορίες για παράνομη κατοχή ναρκωτικών κατηγορίας 1 και παράνομη κατοχή πυροβόλων όπλων και πυρομαχικών.

3. Ο Anusit 'Loa', 37 ετών από το Πουκέτ συνελήφθη στο Soi Raya Sakun στην υποπεριφέρεια Thepkasattri στο Thalang. Του κατασχέθηκαν ένα χειροποίητο όπλο και σφαίρες. Οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Thalang για να αντιμετωπίσει κατηγορίες για παράνομη κατοχή πυροβόλων όπλων και πυρομαχικών.

4. Ο Sathon 'Pek', 32 ετών από το Πουκέτ συνελήφθη σε ένα σπίτι στην υποσυνοικία Thepkasattri στο Thalang. Του κατασχέθηκαν ένα χειροποίητο όπλο και σφαίρες. Οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Thalang για να αντιμετωπίσει κατηγορίες για παράνομη κατοχή πυροβόλων όπλων και πυρομαχικών και οπλοφορία δημόσια χωρίς άδεια.

5. Ο Pikun 'Kung', 38 ετών, από το Sakon Nakhom συνελήφθη σε ένα ενοικιαζόμενο δωμάτιο στο Soi Khun Don Sakun στην υποσυνοικία Thepkasattri στο Thalang. Της κατασχέθηκαν εννέα χάπια μεθαμφεταμίνης. Οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Thalang για να αντιμετωπίσει κατηγορίες για παράνομη κατοχή ναρκωτικών κατηγορίας 1.

  1. Ο Prajong 'Jong', 60 ετών, από το Πουκέτ συνελήφθη σε ένα ενοικιαζόμενο δωμάτιο στο Soi Khun Don Sakun στην υποσυνοικία Thepkasattri στο Thalang. Της κατασχέθηκαν 15 χάπια μεθαμφεταμίνης. Οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Thalang για να αντιμετωπίσει κατηγορίες για παράνομη κατοχή ναρκωτικών κατηγορίας 1.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.