Η Thai Transport Company λέει ότι είναι έτοιμη για την αναμενόμενη μαζική επιστροφή ανθρώπων στην Μπανγκόκ μετά το Songkran

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Siambusiness News

Εθνική -

  Η εταιρεία μεταφορών της Ταϊλάνδης ετοιμάζει οχήματα για τα επικείμενα ταξίδια πίσω στην Μπανγκόκ, ενώ ανέφερε ότι 70,000 άνθρωποι επέστρεψαν στις επαρχίες τους για το Πρωτοχρονιάτικο Φεστιβάλ Songkran Thai στις 12 Απριλίου.   

Χθες, 13 Απριλίου, ο κ. Sanlak Panwattanalikit, Διευθύνων Σύμβουλος της Transport Company Limited, αποκάλυψε σχεδόν 70,327 άτομα είχαν χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες μεταφοράς τους μέχρι στιγμής με καταγεγραμμένα 3,031 ταξίδια εκτός Μπανγκόκ (περίπου 42,769 επιβάτες) και 2,888 ταξίδια στην Μπανγκόκ (περίπου 27,558 άτομα). Είπε επίσης ότι θα εξακολουθούν να υπάρχουν οχήματα σε ετοιμότητα για όσους θέλουν να ταξιδέψουν σε επαρχίες κοντά στην Μπανγκόκ, όπως η Nakhon Ratchasima, το Kanchanaburi, το Saraburi και το Chonburi.           

Στις 16-18 Απριλίου, Ο κ. Sanlak περίμενε να βλέπει κατά μέσο όρο 38,000 επιβάτες καθημερινά, επομένως η εταιρεία αυτή τη στιγμή προετοιμάζει τα οχήματά της για να δεχτεί επιβάτες. Οι επιβάτες ενθαρρύνονται να κάνουν κράτηση εισιτηρίου εκ των προτέρων μέσω του Αίτηση ηλεκτρονικού εισιτηρίου και την ιστοσελίδα της Transport Company Limited για διατήρηση κοινωνικής απόστασης. Οποιεσδήποτε ερωτήσεις μπορούν να απευθύνονται στο 1490 (24 ώρες).

Για τη συμμόρφωση με τον προληπτικό κανονισμό Covid-19, όλοι οι οδηγοί θα υποβληθούν σε γρήγορο τεστ Covid-19 καθώς και σε τεστ ναρκωτικών και αλκοόλ. 

Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης του TPN media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής. Το υπόβαθρό του είναι στο HR και στις Επιχειρήσεις και γράφει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και μια δεκαετία. Ζει στην Πατάγια για περίπου οκτώ χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε email [προστασία μέσω email] Σχετικά με εμάς: https://thephuketexpress.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thephuketexpress.com/contact-us/