Πυρκαγιά καταστρέφει σπίτι στην Πατόνγκ και θέτει σε συναγερμό τους ντόπιους

Πατόνγκ –

Μια πυρκαγιά κατέστρεψε ολοσχερώς ένα σπίτι στην Πατόνγκ πριν από τα μεσάνυχτα το περασμένο Σαββατοκύριακο (10 Απριλίουth) ανησυχεί πολλούς κατοίκους. Ωστόσο, δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί.

Η αστυνομία της Patong ειδοποιήθηκε για τη φωτιά στις 11:45 το βράδυ της Κυριακής σε ένα σπίτι στην οδό Soi Phra Baramee στην Patong, στην περιοχή Kathu.

Οι πυροσβέστες έφτασαν στο σπίτι με πυροσβεστικά οχήματα και διαπίστωσαν ότι το διώροφο ξύλινο σπίτι είχε πάρει φωτιά. Χρειάστηκαν περισσότερα από 40 λεπτά για να θέσουν υπό έλεγχο τη φωτιά οι πυροσβέστες.

Η ιδιοκτήτρια του σπιτιού, η κυρία Pintira Jampasit, 50 ετών, είπε στους δημοσιογράφους του Phuket Express: «Μένω μόνη μου στο σπίτι. Ήμουν χαλάρωση στο σπίτι μου όταν μύρισα κάτι να καίει. Διαπίστωσα ότι μια άγνωστη φωτιά μαίνεται στην κατοικία μου. Έτρεξα έξω από το σπίτι και φώναξα βοήθεια. Το σπίτι μου καταστράφηκε ολοσχερώς. Το κόστος των ζημιών εκτιμάται. ”

Σε αυτό το στάδιο, η αστυνομία της Patong πιστεύει ότι η φωτιά προκλήθηκε από ηλεκτρικό βραχυκύκλωμα. Ωστόσο, η ιατροδικαστική αστυνομία του Πουκέτ συνεχίζει την έρευνά της για να βρει την ακριβή αιτία της πυρκαγιάς.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.