Το Πουκέτ αναμένεται να δημιουργήσει έσοδα 3 δισεκατομμυρίων μπατ από τον τουρισμό κατά τη διάρκεια του Songkran, λέει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος

Πουκέτ - 

  Ένας εκπρόσωπος της κυβέρνησης της Ταϊλάνδης εκτίμησε ότι πάνω από 3 δισεκατομμύρια μπατ έσοδα θα εισρεύσουν στο Πουκέτ από τον τουρισμό κατά τη διάρκεια του Songkran, όπως φαίνεται από την αύξηση των ποσοστών πληρότητας.

Ο κ. Thanakorn Wangboonkongchana, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, αποκάλυψε σήμερα, 12 Απριλίου, ότι από τότε που ο Πρωθυπουργός κ. Prayut Chan-o-cha ξεκίνησε το έργο Phuket Sandbox την 1η Ιουλίου, ο συνολικός αριθμός των τουριστών που έχουν περάσει από αυτό το έργο είναι 445,801. της 8ης Απριλίου.

Και κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ Songkran/Water στις 13-17 Απριλίου, το ποσοστό πληρότητας στο Πουκέτ έχει αυξηθεί κατά 44.46% για τα διαθέσιμα 70,000 δωμάτια. Επιπλέον, η πληρότητα αναμένεται να ξεπεράσει το 60% επειδή οι περισσότεροι Ταϊλανδοί επισκέπτες προτιμούν μια κράτηση της τελευταίας στιγμής με μέση διαμονή 2.49 διανυκτερεύσεις. Σύμφωνα με την Αρχή Τουρισμού της Ταϊλάνδης, αυτό θα δημιουργήσει συνολικά 3,241.26 δισεκατομμύρια μπατ από 188,245 Ταϊλανδούς και ξένους επισκέπτες. Ο κ. Thanakorn είπε ότι το Πουκέτ θα διοργανώσει επίσης ένα αποκλειστικό Φεστιβάλ Νερού υπό την έννοια του "River and Clear Sky" στις 11-12 Απριλίου στην περιοχή του γκαζόν γύρω από την Chartered Intersection, το Μουσείο Peranakan Phuket και τον Αστυνομικό Σταθμό Talat Yai Derm για την προώθηση του Phuket τουρισμός κατά τη διάρκεια του Songkran.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Twitter, ειδήσεις Google, Instagram, Τικ Τοκ, Youtube, Pinterest, Flipboard, ή tumblr

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

Ή, ελάτε μαζί μας στο Telegram για ειδοποιήσεις!

Εγγραφείτε
Tanakorn Panyadee
Ο τελευταίος μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιδύο ετών που σήμερα ζει και σπουδάζει το τελευταίο έτος του κολεγίου του στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.