Καταζητούμενοι ύποπτοι στο Πουκέτ που φέρονται να εμπλέκονται σε διαδικτυακά τυχερά παιχνίδια συνελήφθησαν με εκατομμύρια μπατ σε μετρητά και ακίνητα

Πουκέτ -

Δύο καταζητούμενοι ύποπτοι στο Πουκέτ, οι οποίοι φέρεται να συμμετείχαν σε διαδικτυακό κύκλωμα τυχερών παιχνιδιών, συνελήφθησαν με περισσότερα από τρία εκατομμύρια μπατ σε μετρητά και κατασχέθηκαν ακίνητα αξίας εκατομμυρίων μπατ.

Ο Αστυνομικός Διοικητής της Περιφέρειας 8, Αντιστράτηγος Αμφών Μπουαρφφών, αποκάλυψε τη σύλληψη στον τοπικό Τύπο σήμερα (6 Απριλίουth).

Συνέλαβαν δύο ύποπτους με έδρα το Πουκέτ, ο ένας που ταυτοποιήθηκε ως ο κ. Nirawit Jantaphoon από το Τσιάνγκ Ράι. Συνελήφθη στο Τσιάνγκ Μάι και ο κ. Somsak Chengthong από το Prachuap Khiri Khan, ο οποίος συνελήφθη στο Prachuap Khiri Khan.

Κατασχέθηκαν από αυτούς περισσότερα από τρία εκατομμύρια μπατ σε μετρητά και περιουσία αξίας εκατομμυρίων μπατ. Και οι δύο αντιμετώπιζαν κατηγορίες για παράνομη λειτουργία διαδικτυακού τζόγου.

Ο αντιστράτηγος Amphon είπε στους δημοσιογράφους του Phuket Express, «Αυτοί οι δύο ύποπτοι συμμετείχαν και οι δύο σε διαδικτυακά τυχερά παιχνίδια. Ο διαδικτυακός τζόγος οδήγησε σε πολλά εγκλήματα στο Πουκέτ και την Ταϊλάνδη, όπως αρπαγή χρυσού και κλοπή. Συνεχίζουμε την αποστολή μας να πατάξουμε τον διαδικτυακό τζόγο και τα εγκλήματα».

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.