Μεγάλος έμπορος ναρκωτικών συνελήφθη στο Πουκέτ με 1.4 κιλά κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης και χάπια

Πουκέτ -

Ένας μεγάλος έμπορος ναρκωτικών συνελήφθη στο Πουκέτ με 1.4 κιλά κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης και 164 χάπια μεθαμφεταμίνης.

Το Γραφείο Συνοριακής Αστυνομίας αποκάλυψε τη σύλληψη στον τοπικό Τύπο χθες (15 Μαρτίουth). Αυτή την εβδομάδα συνέλαβαν τον κ. Weerapong Wongkaewmoon, 28 ετών, από το Lampang. Συνελήφθη μπροστά σε ένα διαμέρισμα στην περιοχή Mueang Phuket.

Του κατασχέθηκαν 1.4 κιλά κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης και 164 χάπια μεθαμφεταμίνης.

Η σύλληψη έγινε αφού πρώτα η αστυνομία συνέλαβε μικρότερους εμπόρους ναρκωτικών στο δίκτυό του προτού συνεχίσουν την έρευνά τους και τον συλλάβουν.

Αντιμετωπίζει κατηγορίες για παράνομη κατοχή ναρκωτικών της κατηγορίας 1 με πρόθεση πώλησης. Η Weerapong φέρεται να παραδέχτηκε την κατηγορία.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

 

Ο Goong είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για τρία χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια και το Τσονμπούρι, με έμφαση στη μετάφραση από τα Ταϊλανδέζικα στα Αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.