Το Πουκέτ γιόρτασε μια υπέροχη, φανταχτερή 237η επέτειο προς τιμήν δύο ηρωίδων της περιοχής Thalang

Πουκέτ, Ταϊλάνδη-

Την Κυριακή, 13 Μαρτίου 2022, ο κ. Rewat Areerob, διευθύνων σύμβουλος του PPAO, έδωσε την εναρκτήρια ομιλία για το ιστορικό δράμα των Thep Kasatri και Si Sunthon κατά την «237η επέτειο προς τιμήν των δύο ηρωίδων του Thalang» με τον κ. Narong Woonciew , Κυβερνήτης του Πουκέτ, που προεδρεύει της εκδήλωσης στο μνημείο της ηρωίδας. Πολλές αρχές και κάτοικοι του Πουκέτ ήρθαν για να απολαύσουν αυτό το γεγονός, συμπεριλαμβανομένης της Jariya Anfone, μιας διάσημης ηθοποιού που γεννήθηκε στο Πουκέτ, η οποία επίσης ήρθε και έπαιξε στο δράμα.

«Αυτό το ιστορικό δράμα των Thep Kasatri και Si Sunthon πραγματοποιείται για να τιμήσει και να θυμηθεί την καλοσύνη των δύο ηρωίδων και προγόνων του Thalang που πολέμησαν και θυσιάστηκαν με γενναιότητα και ενότητα για χάρη του τόπου μας στον οποίο κατοικούμε ειρηνικά μέχρι σήμερα. . Το πιο σημαντικό, σήμερα (13 Μαρτίου) θεωρείται η ημέρα της νίκης για τον λαό Thalang, καθώς οι πρόγονοί μας κατάφεραν να προστατεύσουν τον Thalang από τον εχθρό και πολέμησαν στον Πόλεμο των Εννέα Στρατιών στις 13 Μαρτίου 1785 κατά τη διάρκεια της πρώιμης βασιλείας του Rattanakosin», είπε ο κ. Rewat.


«Ως εκ τούτου, σήμερα το 2022 είναι η 237η επέτειος από τη νίκη Thalang, η ημέρα της ειρήνης για κάθε κάτοικο του Πουκέτ. Όσον αφορά το δοξαστικό γεγονός, αποτελείται από πολλές επιδεικτικές παραστάσεις και ιστορικά δράματα που θα διαρκέσουν από τις 13 έως τις 15 Μαρτίου 2022 στο Thalang Victory Memorial Field υπό την έννοια «Thalang The Old Town Of The Brave». Υπάρχουν πολλές δραστηριότητες όπως τοπικές παραστάσεις, η πώληση διαφόρων προϊόντων από το Πουκέτ, νόστιμο φαγητό και πολλά άλλα.»

Ο Κυβερνήτης του Πουκέτ, κ. Narong Wun Siew, δήλωσε ότι «η επαρχία του Πουκέτ, ο ΠΑΟ του Πουκέτ, το Επαρχιακό Πολιτιστικό Γραφείο, ο Thao Thepkasattri Thao Sri και το Ίδρυμα Sunthon έχουν συγκεντρωθεί για να οργανώσουν αυτήν την εκδήλωση».

«Όπως είναι ευρέως γνωστό, το Πουκέτ προωθεί τον τουρισμό παρουσιάζοντας τον τοπικό του τρόπο ζωής, τις ιστορίες, την καλοσύνη των δύο ηρωίδων και προγόνων για να παρέχει στους επισκέπτες μια εικόνα για τη σπουδαία ιστορία και τους πολύτιμους πολιτισμούς του, έτσι ώστε περισσότεροι τουρίστες να έρθουν και να βοηθήσουν στην τόνωση. τοπικές επιχειρήσεις. Επίσης, σκοπεύει να εμπεδώσει τον πατριωτισμό, την αξιοπρέπεια και την ευγνωμοσύνη για τη χώρα στα παιδιά και στο λαό της, ώστε να βοηθήσουν στη διατήρηση της ευημερίας για το Πουκέτ.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όσους συμμετείχαν που πραγματοποιούν αυτή την επέτειο κάθε χρόνο για να τιμήσουν τους Thep Kasatri και Si Sunthon και να ενισχύσουν τον πολιτιστικό τουρισμό του Πουκέτ, επιτρέποντας στην κοινότητα να συμμετάσχει στην τοπική ανάπτυξη με τη συνεργασία του ΠΑΟ του Πουκέτ και άλλων οργανισμών», είπε ο κ. Narong.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

 

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.