Αναχώρηση/Μετακίνηση από/προς Πατάγια, Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!!

Το 2020 ήταν μια δύσκολη χρονιά για πολλούς, συμπεριλαμβανομένων των κατοίκων της περιοχής Πατάγια. Τα Pattaya News κάλυψαν καθ' όλη τη διάρκεια του έτους την επίδραση της πανδημίας Covid-19 στις ζωές πολλών ανθρώπων και δυστυχώς αυτό περιλαμβάνει το γεγονός ότι πολλοί αποφάσισαν, για διάφορους λόγους, να εγκαταλείψουν την Pattaya ή/και την Ταϊλάνδη και να επιστρέψουν στην πατρίδα τους είτε στο εξωτερικό. ή αλλού στην Ταϊλάνδη.

Αυτό μπορεί να είναι, φυσικά, ένα τρομακτικό έργο.

Οι φίλοι μας στο Move Easy Relocations, ωστόσο, μπορούν να βοηθήσουν σε αυτήν την εργασία και να κάνουν τη διαδικασία χωρίς προβλήματα, δίνοντας ηρεμία για δύσκολες μεταβάσεις. Επιπλέον, για όσους επιστρέφουν στην Ταϊλάνδη μετά από παρατεταμένες περιόδους απουσίας λόγω περιορισμών και κλεισίματος των συνόρων, το Move Easy Relocations μπορεί να βοηθήσει και εδώ με τις ανάγκες μετακίνησης σας.

Η Move προσφέρει μια ποικιλία επιλογών για τους πολύτιμους πελάτες της εδώ είναι μερικές από αυτές που επιλέχθηκαν παρακάτω για τους αναγνώστες μας που μπορεί να ταιριάζουν στις ανάγκες σας:

 

Διεθνής Μετακίνηση
Εκτιμητής

Το IME λαμβάνει ορισμένες βασικές πληροφορίες, όπως τον όγκο, τις τοποθεσίες παραλαβής και παράδοσης και επιστρέφει ένα εκτιμώμενο εύρος κόστους για τη μετακίνησή σας σε πραγματικό χρόνο. Χρησιμοποιήστε αυτό το εργαλείο για μια πρόχειρη ιδέα του κόστους της μετακόμισής σας.

 

Συσκευασία Ταϊλάνδης
& Μετακίνηση

Για μετακομίσεις σπιτιού και γραφείου στην Ταϊλάνδη, λάβετε μια άμεση τιμή με το TPM. Έχουμε απλές υπηρεσίες «2 άντρες και ένα φορτηγό» και υπηρεσίες μετακίνησης πλήρους εμβέλειας. Ελέγξτε το εργαλείο εδώ για μια δωρεάν προσφορά!

Ακολουθούν μερικές περισσότερες πληροφορίες για τους φίλους μας στο Move:

  • Πλήρως ικανό: Η MOVE είναι μια μονάδα της 8PL Co., Ltd., ενός πάροχου logistics πλήρους εμβέλειας εγγεγραμμένος στην Ταϊλάνδη. Η 8PL παρέχει υπηρεσίες όπως αεροπορικές και θαλάσσιες μεταφορές, φορτηγά, εκτελωνισμός, διατυπώσεις, αποθήκευση και άλλες υπηρεσίες logisitc. Κάντε κλικ εδώ για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το 8PL.
  • Παγκόσμιος: Η MOVE ειδικεύεται στις προσωπικές μετακομίσεις, ένα σημαντικά πολύπλοκο υποσύνολο της διεθνούς αποστολής εμπορευμάτων. Μέσω του δικτύου συνεργατών μας σε όλο τον κόσμο, μπορούμε να παρέχουμε γρήγορη και αποτελεσματική εξυπηρέτηση από πόρτα σε πόρτα από και προς οπουδήποτε στον κόσμο – θαλάσσια ή αεροπορικά ή χερσαία.
  • Οικογενειακός: Ως εκπατρισμένη οικογενειακή επιχείρηση στην Ταϊλάνδη, καταλαβαίνουμε πόσο περίπλοκη και αγχωτική μπορεί να είναι η μετακόμιση. Η υπόσχεσή μας είναι προσοχή στη λεπτομέρεια, πιστή εξυπηρέτηση και να κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να κάνουμε τη μετακίνησή σας απλή και χωρίς άγχος.

Εδώ είναι μερικές μόνο από τις εξαιρετικές υπηρεσίες που παρέχουν:

  • Μετακόμιση σπιτιού: Θα συσκευάσουμε τα προσωπικά σας αντικείμενα και έπιπλα, από παπούτσια μέχρι πολυελαίους. Μπορείτε να επιβλέπετε όσο θέλετε ή λίγο. Μαζί θα επιλέξουμε μια δρομολόγηση και μια εταιρεία κινητής τηλεφωνίας που ταιριάζει στις ανάγκες σας. Μπορούμε να κανονίσουμε την αποσυσκευασία στον προορισμό ή την αποθήκευση μέχρι να είστε έτοιμοι να μετακομίσετε.
  • Μετακόμιση γραφείου/καταστήματος: Η μετακίνηση μιας επιχείρησης απαιτεί προσεκτική συσκευασία και ευρετηρίαση των κιβωτίων, ώστε να γνωρίζετε τι πηγαίνει στην άλλη άκρη. Η συσκευασία του εξοπλισμού γραφείου χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή για να αποφευχθεί η ζημιά κατά τη μεταφορά. Μπορεί να χρειαστείτε βαριά ανύψωση ή μεγάλου μεγέθους εσωτερική μεταφορά και στα δύο άκρα.
  • Συσκευασία και αποθήκευση: Ο τελικός προορισμός είναι ακόμα αβέβαιος; Κανένα πρόβλημα. Μπορούμε να συσκευάσουμε (με προαιρετική προστασία από τις καιρικές συνθήκες) και να αποθηκεύσουμε το ακίνητό σας μέχρι να είστε έτοιμοι για αποστολή. Διατίθεται βραχυπρόθεσμος, μακροπρόθεσμος, καλυμμένος και εξωτερικός χώρος αποθήκευσης και μπορείτε να είστε σίγουροι ότι το ακίνητό σας είναι ασφαλές και πλήρως ασφαλισμένο.
  • Ειδικές περιπτώσεις: Πρέπει να μεταφέρετε το γιοτ σας από τη Θάλασσα Ανταμάν στον Κόλπο; Χρειάζεστε προσωρινή είσοδο για το φορτηγό σας που ταξιδεύει στον κόσμο; Τα υπάρχοντά σας έχουν αποκλειστεί λόγω της έκτακτης ανάγκης COVID-19; Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να φέρετε τα πράγματά σας εκεί που πρέπει με ελάχιστη ταλαιπωρία.

Η διαδικασία της μετακίνησης δεν χρειάζεται να είναι επώδυνο, παρόλο που οι λόγοι μπορεί να είναι περίπλοκοι και ποικίλοι. Αφήστε τον προτιμώμενο συνεργάτη μετακίνησης και τους φίλους μας στο Move να σας βοηθήσουν στη διαδικασία και επικοινωνήστε μαζί τους σήμερα για μια προσφορά, για να απαντήσουν στις ερωτήσεις σας και να σας βοηθήσουν στη διαδικασία.

Κάντε κλικ εδώ για να επικοινωνήσετε με το Move now!