Πολιτική διορθώσεων

Η πολιτική μας για τις διορθώσεις

Η Pattaya News Co Ltd. (μητρική εταιρεία του Phuket Express) πιστεύει στη διαφάνεια, την ακεραιότητα και την ειλικρίνεια. Επομένως, το The Pattaya News θα διορθώσει αμέσως όλα τα λάθη. Η ειλικρινής και πλήρης πληροφόρηση αντιπροσωπεύει δύο κύριες αξίες στον κόσμο της δημοσιογραφίας και πιστεύουμε ότι η ακρίβεια είναι εξίσου απαραίτητη.

Το Pattaya News είναι αφιερωμένο στο να ενημερώνει τους αναγνώστες του όταν έχει κάνει λάθος (Ανεξάρτητα από το μέγεθος του σφάλματος), να μεταφέρει τη σοβαρότητα του σφάλματος και να παρέχει τις σωστές πληροφορίες μόλις γνωστοποιηθεί το λάθος.

Όταν εντοπιστεί ένα σφάλμα σε ένα άρθρο, το The Pattaya News εργάζεται αμέσως για να βρει τις σωστές πληροφορίες και να εμφανίσει με σαφήνεια τη διόρθωση όπου είναι δυνατόν μέσα στο άρθρο. Οι διορθώσεις θα περιλαμβάνουν:

  1. Οι σωστές πληροφορίες.
  2. Αυτό που δημοσιεύτηκε αρχικά ήταν λανθασμένο.
  3. Η ημερομηνία (και η ώρα, εάν είναι διαθέσιμη) κατά την οποία έγινε η αλλαγή.

Όποτε τα σφάλματα δεν μπορούν να τροποποιηθούν στο σώμα του περιεχομένου ενός άρθρου, οι διορθώσεις εμφανίζονται καθαρά στην τελευταία παράγραφο του περιεχομένου ειδήσεων. Αντί να αφαιρέσουμε εντελώς το περιεχόμενο που περιέχει ένα λάθος, παρέχουμε διευκρίνιση και αποδοχή των λαθών μας για τη διατήρηση της διαφάνειας.

Εάν έχετε βρει κάποιο σφάλμα ή πιστεύετε ότι κάτι δεν είναι σωστό, σε ένα από τα άρθρα μας, στείλτε μας ένα e-mail στη διεύθυνση

[προστασία μέσω email]

.