Θέλετε η επιχείρηση ή η εκδήλωσή σας στο Πουκέτ να προσεγγίσει εκατοντάδες χιλιάδες πιθανούς πελάτες; Ιδού πώς!!

 

The-Phuket-Express-Logo-Small

Σημείωση: Το Phuket Express είναι τμήμα της TPN Media και της The Pattaya News Co. Ltd.

 

Θα θέλατε να διαφημιστείτε μαζί μας και να προσεγγίσετε εκατοντάδες χιλιάδες πιθανούς πελάτες στα Ταϊλανδέζικα και τα Αγγλικά;

Καλέστε μας τώρα για οποιαδήποτε απορία: 0889272454

Πωλήσεις/Διαφήμιση/Μάρκετινγκ: 0889272454, Facebook messenger, ή [προστασία μέσω email]

Κάντε κλικ εδώ για να μάθετε περισσότερα για εμάς.

ΛΑΒΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΩΡΑ, εξοικονομήστε χρόνο στην ανάγνωση και συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα:

Θα θέλατε να προωθήσουμε ή να παρακολουθήσουμε την εκδήλωσή σας ή την επερχόμενη εκδήλωση στην τοπική μας αγορά; Θα θέλατε η ομάδα βίντεο μας να κινηματογραφήσει την εκδήλωσή σας και να τη δημοσιεύσει στις ειδήσεις; Θα θέλατε η φωτογραφική μας ομάδα να κάνει μια επαγγελματική φωτογράφηση για την επιχείρηση ή τα προϊόντα σας;

Θα θέλατε να γράψουμε μια προσαρμοσμένη διαφήμιση/άρθρο ή βίντεο για την επιχείρησή σας;

Θα θέλατε το προσωπικό μας να επισκεφτεί την τοποθεσία σας για ΖΩΝΤΑΝΑ βίντεο στο Facebook ή ρεπορτάζ ειδήσεων και να σας βοηθήσει να επηρεάσετε την επιχείρησή σας;

Θα θέλατε να έχετε πανό ή διαφημίσεις απευθείας στον ιστότοπο ή στα βίντεό μας και να προσεγγίζετε εκατοντάδες χιλιάδες θεατές κάθε μήνα στην περιοχή του Πουκέτ;

Θα θέλατε να μιλήσουμε για την επιχείρησή σας στο καθημερινό μας Youtube, Tiktok και Facebook Δείτε βίντεο στα Αγγλικά ή τα Ταϊλανδικά και να τα προωθήσουμε;

Θα θέλατε να μοιραστούμε τις προσφορές, τα φυλλάδια, τις εκδηλώσεις, τις ειδικές προσφορές ή άλλο υλικό σας στα κανάλια μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στα Αγγλικά ή/και ταϊλανδικά και να προσεγγίσουμε δυνητικά εκατοντάδες χιλιάδες άτομα;

Θέλετε τη δημιουργία δυνητικών πελατών για την επιχείρησή σας από τους δεκάδες χιλιάδες καθημερινούς αναγνώστες ειδήσεων της Πατάγια, πολλοί από τους οποίους είναι ΤΟΠΙΚΟΙ;

Θα θέλαμε πολύ να ακούσουμε από εσάς!

Θα χαρούμε να συζητήσουμε μαζί σας τις ατομικές σας ανάγκες και να συζητήσουμε το συνολικό κόστος είτε μέσω email στο [προστασία μέσω email], τηλέφωνο στο 0889272454, ή μέσω του Facebook messenger μας. Μπορούμε επίσης να κανονίσουμε να συναντηθούμε προσωπικά και να έχουμε τόσο ταϊλανδέζικο όσο και ξένο προσωπικό που μπορεί να μιλήσει μαζί σας στη γλώσσα σας.

Διατίθενται διαφορετικά πακέτα με βάση τον τύπο της προώθησης, το banner, το άρθρο, τη χορηγία εκδήλωσης ή τη συνολική ψηφιακή διαφήμιση. Μια μερική λίστα είναι παρακάτω.

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα και καλύψτε την εκδήλωση ή την επιχείρησή σας από εμάς!

Είμαστε η ταχύτερα αναπτυσσόμενη πηγή ειδήσεων στην Πατάγια, μπαίνοντας τώρα στο Πουκέτ από το 2022, και έχουν δημιουργήσει μια επωνυμία για να λαμβάνετε τα τοπικά και περιφερειακά νέα που σας ενδιαφέρουν πρώτα.

Έχουμε πάνω από 500,000 αναγνώστες στην ταϊλανδική πλευρά των ειδήσεων και περίπου 175,000 από τον Αύγουστο του 2022 στην αγγλική πλευρά των δίγλωσσων ειδήσεων μας. Όλοι αυτοί είναι στην πραγματικότητα ντόπιοι και περιφερειακοί κάτοικοι και συχνοί επισκέπτες. Οι συνδυασμένοι ιστότοποί μας υπολογίζουν κατά μέσο όρο εκατοντάδες χιλιάδες θεατές μηνιαίως, είμαστε στην ευχάριστη θέση να δείχνουμε τα δεδομένα αυτοπροσώπως στους ενδιαφερόμενους διαφημιστές.

Έχουμε επίσης ένα ημερήσιο ενημερωτικό δελτίο που φθάνει από τον Αύγουστο του 2022, περίπου 15,000 κυρίως ντόπιοι κάτοικοι καθημερινά, και ένα σύστημα ειδοποίησης για κάθε άρθρο που δημοσιεύεται που φτάνει επί του παρόντος σε περίπου 26,000 άτομα και αυξάνεται.

Εστιάζουμε μόνο στα νέα που είναι σημαντικά για όσους βρίσκονται στην πόλη. Επικεντρωνόμαστε στην υποστήριξη της τοπικής μας κοινότητας και στην παράδοση αμερόληπτων και τεκμηριωμένων ειδήσεων σχετικά με το τι συμβαίνει στην πόλη. Έχουμε επίσης μια πλευρά μέσων, την Pattaya Unplugged, όπου μπορούμε να απαριθμήσουμε και να προωθήσουμε την επιχείρησή σας εδώ: www.pattayaunplugged.com

Για να λάβετε μια προσφορά και το καλύτερο σχέδιο δράσης για την προώθηση της επιχείρησής σας, συμπληρώστε τη φόρμα ή στείλτε μας e-mail στη διεύθυνση [προστασία μέσω email] μπορούμε να βρούμε την καλύτερη λύση για εσάς. Μπορείτε επίσης να μας καλέσετε στο 0889272454.

Με μηνιαία χρέωση, μπορούμε να σας προωθήσουμε στη σελίδα μας στο FB, στην ομάδα FB, στον ιστότοπο, στο Twitter, στο Youtube, στο Instagram, στο Tiktok, στο Tumblr, στο Parler, στο Instagram, στο Pinterest και στη LINE. Μια λίστα με το μεγαλύτερο μέρος της διαδικτυακής μας προσέγγισης μπορείτε να βρείτε εδώ.

Αποποίηση ευθύνης: Δεν δεχόμαστε αιτήματα διαφήμισης για υπηρεσίες που είναι παράνομες στην Ταϊλάνδη, όπως τυχερά παιχνίδια, κληρώσεις και καζίνο, αιτήματα τύπου φαρμακείου μέσω του Διαδικτύου, αλκοόλ, κάνναβης (συμπεριλαμβανομένου του CHB) ή καπνού, προγράμματα μάρκετινγκ πολλαπλών επιπέδων ή υπηρεσίες ψυχαγωγίας ενηλίκων. Επίσης, δεν δεχόμαστε διαφημίσεις από πολιτικούς φορείς, θρησκευτικές οργανώσεις ή επενδυτικά προγράμματα/κρυπτονομίσματα/προγράμματα γρήγορου πλουτισμού κ.λπ. Επίσης, δεν μας ενδιαφέρουν οι υπηρεσίες πρόσκλησης SEO, οι «ενοικιάσεις σελίδων» του Facebook και οι αναρτήσεις με χορηγία ή επισκέπτη που σχετίζονται με την Ταϊλάνδη και τους αναγνώστες μας. Για πληροφορίες σχετικά με τα δελτία τύπου, κάντε κλικ εδώ.

 

Έχουμε μια ομάδα που ονομάζεται "The Pattaya News Discussion and Social Group" που αναπτύσσεται πολύ γρήγορα και έχει 19,200 συν μέλη (Αύγουστος 2022)
https://www.facebook.com/groups/438849630140035/

Μπορούμε επίσης να κάνουμε προσαρμοσμένες διαφημίσεις, βίντεο, φωτογραφίες, να προωθήσουμε τις εκδηλώσεις σας, LIVE βίντεο, οτιδήποτε επιθυμείτε ή χρειάζεστε!

Τέλος, διαθέτουμε επίσης προσφορές συμβολαίων με εκπτώσεις για μακροπρόθεσμες συμφωνίες. Λάβετε υπόψη ότι προσφέρουμε μεμονωμένες εκδηλώσεις, κοινή χρήση μέσων κοινωνικής δικτύωσης, βίντεο και διαφημίσεις σε προσιτές τιμές, συνεχίστε να κάνετε κύλιση προς τα κάτω στη σελίδα. Διαφορετικές επιχειρήσεις μπορεί να έχουν διαφορετικές ανάγκες και παρόλο που οι παρακάτω τιμές είναι «γενικές», μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με διάφορους παράγοντες. Σας συνιστούμε θερμά να πάρετε μια ιδέα για το τι ψάχνετε με τις παρακάτω προσφορές και στη συνέχεια να επικοινωνήσετε μαζί μας.

 

 

Διαθέσιμα διαφημιστικά σύνολα, 2022

Διαφήμιση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κοινή χρήση

Για μόλις 500 μπατ, θα κοινοποιήσουμε το φυλλάδιο, το promo, την επιχειρηματική προσφορά ή παρόμοιο αντικείμενο στο δίκτυό μας μέσων κοινωνικής δικτύωσης, συμπεριλαμβανομένων των Facebook, Instagram, Twitter, Tumblr, TikTok, ομάδων μέσων κοινωνικής δικτύωσης Youtube και άλλα. Αυτή είναι μια εφάπαξ κοινή χρήση και η ιδανική προσφορά για προσφορές, είμαστε στην ευχάριστη θέση να συζητήσουμε συμφωνίες για τακτική κοινή χρήση μιας επιχείρησης που μπορεί να διαφέρουν στην τιμή εάν επικοινωνήσετε μαζί μας.

Διαφημιστές/ Άρθρα με χορηγία/Επιχειρηματικές λειτουργίες/Καταχωρίσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μας:

Ξεκινώντας από 3000 THB για κάθε διαφήμιση, που γράφτηκε επαγγελματικά από εμάς (ή εσείς, αν προτιμάτε) και δημοσιεύεται σε όλους τους ιστότοπους και τις ροές μέσων κοινωνικής δικτύωσης, συμπεριλαμβανομένων των Facebook, Instagram, Twitter, Tumblr, Pinterest και Flipboard σε τακτική βάση. Επικοινωνήστε μαζί μας για αυτό που ψάχνετε όσον αφορά τη διάρκεια του άρθρου και την κοινή χρήση, τους συνδέσμους, το πλαίσιο κ.λπ. Αυτό περιλαμβάνει μια μόνιμη καταχώρηση στο www.pattayaunplugged.com 

Αυτή η τιμή περιλαμβάνει πολλαπλές κοινοποιήσεις στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για μια περίοδο 30 ημερών, οι οποίες περιλαμβάνουν τις σελίδες The Pattaya News English και Thai, The Phuket Express, TPN National, Pattaya Unplugged καθώς και το Twitter, το Instagram, το Tumblr, το Pinterest, το Flipboard και Youtube εάν υπάρχει. 

Λόγω του υψηλού μας SEO, θα έχετε επίσης ισχυρά αποτελέσματα μηχανών αναζήτησης για την επιχείρησή σας μόλις δημοσιευτεί ένα άρθρο, πολύ μετά τη δημοσίευση του άρθρου.

Λάβετε το μήνυμά σας εκεί έξω και επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα μέσω email στη διεύθυνση [προστασία μέσω email], στείλτε μας μήνυμα στο Facebook στο https://web.facebook.com/Thepattayanews/ ή καλέστε τον συντονιστή μάρκετινγκ/διαφήμισης/επωνυμίας μας. Μιλάμε άπταιστα αγγλικά και ταϊλανδέζικα.

0889272454- Συντονιστής Μάρκετινγκ/Διαφήμισης

 

Θα θέλατε να παρευρεθούμε ή να προωθήσουμε την εκδήλωσή σας; Θα θέλατε η επαγγελματική μας ομάδα βίντεο/φωτογραφιών να κινηματογραφήσει ένα βίντεο/να δημιουργήσει φωτογραφίες για την επιχείρησή σας;

Ξεκινώντας από 5000 μπατ για προώθηση εκδηλώσεων για 30 ημέρες/ένα μήνα. (Αυτό περιλαμβάνει τη δημιουργία μιας εκδήλωσης στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τη δημιουργία ή την κοινή χρήση του φυλλαδίου σας για την εκδήλωσή σας σε τακτική βάση με τους αναγνώστες μας, τη συζήτηση της εκδήλωσης στα καθημερινά μας βίντεο στα αγγλικά και ταϊλανδέζικα Youtube, Facebook και Tiktok και μια διαφήμιση για το εκδήλωση στις ειδήσεις μας και τις σελίδες Pattaya Unplugged στα Αγγλικά και τα Ταϊλανδικά.)

Παρέχεται επίσης συμμετοχή στην εκδήλωσή σας, λήψη προσαρμοσμένων βίντεο, λήψη επαγγελματικών φωτογραφιών, LIVE βίντεο στις ειδήσεις και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, συνεντεύξεις, φιλοξενία της εκδήλωσης, καλέστε ή στείλτε e-mail απευθείας για ερωτήσεις καθώς οι τιμές μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με το μέγεθος της εκδήλωσης και της υπηρεσίας που ζητήθηκε. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να κάνουμε επαγγελματικά βίντεο με χαμηλό κόστος!

Για την τιμολόγηση του βίντεο θα πρέπει να επικοινωνήσετε απευθείας μαζί μας για να συζητήσουμε την κλίμακα και το είδος της επιχείρησης. Έχουμε μια πλήρη επαγγελματική εσωτερική ομάδα παραγωγής βίντεο και φωτογραφιών. 0889272454

Θα θέλατε banner ή διαφημίσεις απευθείας στον ιστότοπό μας; Δείτε τις καταχωρίσεις μας παρακάτω. Προσφέρουμε επίσης πακέτα και μακροπρόθεσμες προσφορές. 

Banner κεφαλίδας (Στο επάνω μέρος του κύριου ιστότοπου)
(728 x 90)
Έως και 5Χ περιστροφή GIF

30,000 thb ανά μήνα (συζητήσιμη)

Προς τηνp Διαφημίσεις σε Banner (Στη διεύθυνση προςp για κάθε άρθρο)

Κάτω από τις σελίδες άρθρων με επιλεγμένη εικόνα
(698 x 90)
GIF 5Χ περιστροφής
5000 thb το μήνα

Μέση του άρθρου
(698 x 90)
GIF 5Χ περιστροφής
5000 thb το μήνα

Σελίδες τέλους άρθρου
(698 x 90)
GIF 5Χ περιστροφής
5000 thb το μήνα

Υποσέλιδο ΚΑΘΕ ΣΕΛΙΔΑ
(728 x 90)
GIF 5Χ περιστροφής
5000 thb το μήνα

Sidebar ΟΛΕΣ οι σελίδες άρθρων
5000 thb ανά μήνα ανά θέση

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα!

Τέλος, ρίξτε μια ματιά σε μερικά μόνο παραδείγματα ικανοποιημένων πελατών και διαφημιστικής εργασίας που έχουμε κάνει στο παρελθόν παρακάτω για να πάρετε μερικές ιδέες για το τι μπορούμε να κάνουμε εμείς και τι έχουν κάνει άλλοι:

https://thepattayanews.com/2021/03/25/are-you-or-your-family-leaving-moving-from-or-to-pattaya-thailand-we-can-help/

https://thepattayanews.com/2022/03/05/need-a-lawyer-isaan-lawyers-is-here-for-you/

https://thepattayanews.com/2022/01/30/tasty-minimart-grill-bar-and-cafe-in-pattaya-and-si-racha-updates-their-menu-for-2022/

https://thepattayanews.com/looking-for-quality-british-qualified-teachers-delivering-the-british-national-curriculum-in-pattaya-and-thailand/

https://thepattayanews.com/2022/03/12/rage-thailand-your-choice-for-fight-needs-in-pattaya/

https://thepattayanews.com/2022/04/07/a-photo-tour-of-cross-pattaya-pratumnak-hotel-a-perfect-getaway/

https://thepattayanews.com/2022/03/24/queen-vic-on-soi-6-now-has-a-weekly-every-friday-uk-style-chinese-buffet-for-only-299-baht/

https://thepattayanews.com/2021/12/11/tangty-suki-restaurant-in-pattaya-currently-offering-special-promotions/

https://thepattayanews.com/2021/04/10/enjoy-your-experience-this-songkran-with-thai-sky-adventures-in-pattaya-including-special-discounts-and-promotions/

https://thepattayanews.com/2022/03/24/photo-tour-pattaya-beach-club-great-food-drinks-live-music-and-atmosphere-in-the-heart-of-the-city/

https://thepattayanews.com/2021/02/09/need-covid-19-travel-insurance-for-your-next-thailand-visit-here-is-a-great-option/