Ρώσος υπήκοος συνελήφθη για παραμονή και απόπειρα δωροδοκίας 1 εκατομμυρίου μπατ στο Surat Thani

Σουράτ Θάνι-

Στις 10 Ιουλίου, η τουριστική αστυνομία του Koh Pha Ngan συνέλαβε έναν ύποπτο που ταυτοποιήθηκε μόνο ως ο κύριος Denis, ένας 42χρονος Ρώσος υπήκοος, σε ένα σπίτι στην υποπεριοχή Baan Tai της συνοικίας Koh Pha Ngan. Ο κύριος Ντένις είχε υπερβεί τη βίζα του για 175 ημέρες. Κατά τη σύλληψη του κατασχέθηκαν πέντε μηχανάκια.

Η αστυνομική έρευνα ξεκίνησε μετά από καταγγελίες σχετικά με έναν αλλοδαπό που διαφήμιζε υπηρεσίες ενοικίασης μοτοσυκλετών στο Telegram με την επωνυμία «Bike Phangan Samui RENT SALE».

Σε μια επιχείρηση τσίμπημα, η αστυνομία νοίκιασε ένα μηχανάκι από τον κύριο Ντενίς για 2,800 μπατ την εβδομάδα. Ομολόγησε ότι διέμενε παράνομα στη χώρα και διηύθυνε την επιχείρηση ενοικίασης μοτοποδηλάτων για να συντηρηθεί, κάτι που ήταν επίσης παράνομο καθώς δεν έχει άδεια εργασίας ή βίζα εργασίας.

Ο κ. Ντένις οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα του Koh Pha Ngan, όπου αντιμετωπίζει κατηγορίες που σχετίζονται με παραμονή και εργασία χωρίς την κατάλληλη εξουσιοδότηση.

Συγκλονιστικό είναι ότι φέρεται να πρόσφερε ένα εκατομμύριο μπατ στην αστυνομία με αντάλλαγμα την απελευθέρωσή του. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ. Ντένις είχε δεσμούς με το οργανωμένο έγκλημα κατά τη διάρκεια της παραμονής του στη Ρωσία.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.