Επιβάτης μοτοσικλέτας τραυματίστηκε από πεταμένο μπουκάλι στο Kathu

Kathu, Πουκέτ-

Το βράδυ της Κυριακής, 7 Ιουλίου, στις 10:00 μ.μ., ο κ. Abdulloh (25) από το Narathiwat οδηγούσε μια μηχανή με την κοπέλα του, την κα Jurapat (18), κατά μήκος της οδού Wichit Songkram στο Kathu.

Καθώς πλησίασαν ένα μπαρ, ένα μπουκάλι εκτοξεύτηκε από μέσα και χτύπησε το πρόσωπο της κυρίας Τζουραπάτ, προκαλώντας την έντονη αιμορραγία. Ο κ. Abdulloh κάλεσε αμέσως τα επείγοντα και την αστυνομία.

Όταν έφτασε στο σημείο, η αστυνομία εξέτασε πλάνα από κλειστά κυκλώματα τηλεόρασης, τα οποία αποκάλυψαν έναν καυγά μεταξύ ενός άνδρα και μιας γυναίκας μέσα στο μπαρ. Στη συνέχεια, ο άνδρας πέταξε ένα μπουκάλι μπύρας έξω πριν φύγει από το χώρο. Η ιδιοκτήτρια του μπαρ, η κ. Καν, επιβεβαίωσε αυτή τη σειρά γεγονότων στις αρχές.

Η Αστυνομία συνεχίζει να ερευνά το περιστατικό μέχρι την ώρα του Τύπου.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.