Συνελήφθη άνδρας με 414 χάπια Meth στο Thalang

Thalang -

Ένας άνδρας συνελήφθη με 414 χάπια μεθαμφεταμίνης στο Thalang.

Αξιωματικοί από το Γραφείο της Περιφέρειας Thalang είπαν στο Phuket Express ότι τη Δευτέρα (8 Ιουλίουth) συνέλαβαν έναν ύποπτο που ταυτοποιήθηκε μόνο ως ο κ. Νέτε, 49 ετών σε ενοικιαζόμενο σπίτι στην υποσυνοικία Thep Krasattri. Του κατασχέθηκαν 414 χάπια μεθαμφεταμίνης.

Οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Thalang για να αντιμετωπίσει κατηγορίες για παράνομη κατοχή ναρκωτικών κατηγορίας 1 με πρόθεση πώλησης και χρήση παράνομων ναρκωτικών (μεθαμφεταμίνη).

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.