Ρωσίδα συνελήφθη σε σαλόνι στο νησί Pha Ngan επειδή φέρεται ότι εργαζόταν παράνομα

Surat Thani -

Μια Ρωσίδα συνελήφθη σε κομμωτήριο στο νησί Pha Ngan στο Surat Thani επειδή φέρεται να εργαζόταν παράνομα.

Η αστυνομία του Koh Pha Ngan είπε στο Phuket Express ότι την περασμένη εβδομάδα συνέλαβαν έναν ύποπτο που ταυτοποιήθηκε μόνο ως MS. MARIANA, 39, Ρώσος υπήκοος, σε σπίτι στην υποσυνοικία Baan Tai.

Η σύλληψη ακολούθησε αφού η αστυνομία ειδοποιήθηκε από ντόπιους ενδιαφερόμενους πολίτες ότι μια Ρωσίδα παρείχε υπηρεσίες κομμωτηρίου για ξένους πελάτες πριν από περίπου έξι μήνες. Μπροστά από το κομμωτήριο υπήρχε ένα κατάστημα ρούχων για να κρύψει το κομμωτήριο από τα μάτια των Ταϊλανδών.

ΚΥΡΙΑ. Η MARIANA διαπιστώθηκε ότι εισήλθε στην Ταϊλάνδη με βίζα ΜΗ Κατοίκου. Οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα του Koh Pha Ngan για να αντιμετωπίσει τις κατηγορίες ότι εργάστηκε παράνομα.

Το Phuket Express σημειώνει ότι οι κουρείς και οι εργαζόμενοι στα σαλόνια είναι προστατευόμενο επάγγελμα της Ταϊλάνδης και οι αλλοδαποί δεν μπορούν να εργαστούν σε αυτόν τον τομέα ή να λάβουν άδειες εργασίας για να το κάνουν.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.