Νέα δρομολόγια λεωφορείων για τη σύνδεση μεγάλων αεροδρομίων και τουριστικών σημείων

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Η κρατική εταιρεία λεωφορείων Transport Co ανακοίνωσε τη Δευτέρα (8 Ιουλίου) ότι θα εισαγάγει υπηρεσίες λεωφορείων σε τρία μεγάλα αεροδρόμια που διαχειρίζονται η Airports of Thailand (AOT). Τα νέα δρομολόγια, που αναμένεται να ξεκινήσουν μέχρι το τέλος του έτους, θα συνδέουν τα αεροδρόμια Suvarnabhumi, Don Mueang και Phuket με διαεπαρχιακούς προορισμούς.

Σύμφωνα με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Transport Co Atthawit Rakchamroon, τα επερχόμενα δρομολόγια λεωφορείων θα συνδέουν μεγάλες πόλεις και τουριστικά αξιοθέατα απευθείας με τα αεροδρόμια, ενισχύοντας την προσβασιμότητα σε τοποθεσίες όπως η Pattaya, το Chanthaburi, το Trat, το Nakhon Ratchasima και το Hua Hin. Οι ταξιδιώτες θα έχουν βολικές επιλογές μεταφοράς από και προς αυτούς τους περιφερειακούς κόμβους.

Η επέκταση του δικτύου αναμένεται να τονώσει την τουριστική κίνηση και να τονώσει την οικονομική δραστηριότητα στις επαρχίες, ευθυγραμμίζοντας με τους στόχους της κυβέρνησης για αναζωογόνηση των τοπικών οικονομιών. Ο Atthawit σημείωσε ότι η AOT συνέστησε την έναρξη με προγραμματισμένη υπηρεσία από το αεροδρόμιο του Πουκέτ προς το Khao Lak στην επαρχία Phang Nga για να μετρήσει την αποτελεσματικότητα αυτών των συνδέσεων.

Το προηγούμενο είναι ένα δελτίο τύπου από το τμήμα δημοσίων σχέσεων της κυβέρνησης της Ταϊλάνδης.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.