Μίνι λεωφορείο που μετέφερε τουρίστες ανατράπηκε στο Surat Thani, τραυματίζοντας 10 αλλοδαπούς

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Ματιχών

Σουράτ Θάνι —

Μικρό λεωφορείο που μετέφερε πολλούς ξένους τουρίστες ανατράπηκε το πρωί του Σαββάτου, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν 10 αλλοδαποί.

Το ατύχημα συνέβη περίπου στις 6:30 π.μ. στις 6 Ιουλίου 2024 στον δρόμο Phunphin-Mueang στην υποπεριοχή Tha Lon, στην περιοχή Phunphin, στην επαρχία Surat Thani.

Αστυνομία και σωστικά συνεργεία έφτασαν στο σημείο για να εντοπίσουν το μικρό λεωφορείο αναποδογυρισμένο στην άκρη του δρόμου. Δέκα αλλοδαποί επιβάτες τραυματίστηκαν ελαφρά και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Phunphin για θεραπεία.

Ο οδηγός του μίνι λεωφορείου, ο οποίος ταυτοποιήθηκε μόνο ως ο κ. Chatchaphong, είπε στην αστυνομία ότι μετέφερε τους τουρίστες από τον σιδηροδρομικό σταθμό Surat Thani στην προβλήτα Donsak Ferry όταν έχασε τον έλεγχο του οχήματος ενώ βρισκόταν σε μια στροφή.

Η Αστυνομία διερευνά τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος μέχρι τον Τύπο.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Ματιχών

Η αρχική έκδοση αυτού του άρθρου εμφανίστηκε στον αδελφό μας ιστότοπο, The Pattaya News, που ανήκει στη μητρική μας εταιρεία TPN media.

Εγγραφή
Tanakorn Panyadee
Ο τελευταίος μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιδύο ετών που σήμερα ζει και σπουδάζει το τελευταίο έτος του κολεγίου του στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.