Γυναικείο σώμα βρέθηκε κοντά στη γέφυρα Sarasin

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Wanlop Boonjan

Πουκέτ -

Ένα γυναικείο πτώμα βρέθηκε κοντά στη γέφυρα Sarasin στο Thalang.

Η αστυνομία Tha Chatchai είπε στο Phuket Express ότι ειδοποιήθηκε για το πτώμα που βρέθηκε σε ένα δάσος μαγκρόβων στην υποπεριφέρεια Mai Khao το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Το πτώμα αργότερα αναγνωρίστηκε μόνο ως η κα Kanokkan, 33 ετών, υπήκοος Ταϊλάνδης. Τρεις μέρες πριν, η αστυνομία του Tha Chatchai ειδοποιήθηκε ότι μια γυναίκα πήδηξε από τη γέφυρα. Ξεκίνησε έρευνα για τρεις ημέρες, αλλά δεν κατάφερε να βρει το σώμα της.

Εάν εσείς ή κάποιος που γνωρίζετε αισθάνεται κατάθλιψη, επικοινωνήστε για βοήθεια. Το Pattaya News προτείνει τους Σαμαρείτες της Ταϊλάνδης που μπορείτε να βρείτε εδώ:

https://www.facebook.com/Samaritans.Thailand/

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.