Οι μεγαλύτερες ιστορίες του Πουκέτ από την περασμένη εβδομάδα: Ξένος κλέβει μίνι βαν προκαλώντας χάος στο λόφο Πατόνγκ και πολλά άλλα

Ακολουθεί η εβδομαδιαία μας εκπομπή στην οποία επισημαίνουμε τις κορυφαίες τοπικές ιστορίες στην περιοχή μας του Πουκέτ από την περασμένη εβδομάδα. Ο αριθμός των ιστοριών διαφέρει από εβδομάδα σε εβδομάδα.

Αυτά επιλέγονται και επιμελούνται από τη συντακτική μας ομάδα και έχουν σχεδιαστεί για να μπορούν οι αναγνώστες μας να ενημερώνονται γρήγορα για σημαντικές ιστορίες που μπορεί να έχουν χάσει. Δημοσιεύουμε πολλές ιστορίες καθημερινά και είναι εύκολο να χάσουμε τα ίχνη σημαντικών γεγονότων ή αλλαγών στην περιοχή μας. Κάνουμε εθνικές ανακεφαλαιώσεις σε ξεχωριστό άρθρο, Αυτές είναι μόνο οι κορυφαίες τοπικές ιστορίες στο Πουκέτ.

Δεν έχουν ιδιαίτερη σειρά σπουδαιότητας, αλλά κατά προσέγγιση με σειρά δημοσίευσης. Αυτά είναι από τη Δευτέρα 1 Ιουλίου έως την Κυριακή 7 Ιουλίου 2024.

  1. Η αστυνομία της Καμάλα έλαβε κλήση κινδύνου σχετικά με έναν αλλοδαπό άνδρα που κόλλησε με ένα αλεξίπτωτο σε ένα ψηλό πεύκο στην παραλία Καμάλα.

Ιορδανός διασώθηκε μετά από ατυχία με αλεξίπτωτο στην παραλία Kamala

Ο χειριστής αλεξίπτωτου ενημέρωσε την αστυνομία ότι έχουν ασφαλιστική κάλυψη από χειριστή σκάφους.

2. Δύο Αιγύπτιοι, ένας Πακιστανός και ένας Ρώσος συνελήφθησαν σε μια επιχείρηση καταστολής παραμονής στο Πουκέτ.

Αιγύπτιοι, Πακιστανός και Ρώσος συνελήφθησαν για παράταση παραμονής στο Πουκέτ

Οι αξιωματικοί μετανάστευσης έχουν επίσης προειδοποιήσει τους χειριστές καταλυμάτων να αναφέρουν την παραμονή αλλοδαπών εντός 24 ωρών. Σε αντίθετη περίπτωση θα αντιμετωπίσουν και νομικές ενέργειες.

3. Ο πρωθυπουργός της Ταϊλάνδης Srettha Thavisin έφτασε στο Thalang την Παρασκευή (5 Ιουλίουth) για παρακολούθηση έργου κατασκευής υπόγειας διάβασης στο Μνημείο Ηρωίδας.

Ο πρωθυπουργός της Ταϊλάνδης επισκέπτεται το Πουκέτ για να παρακολουθήσει το έργο μεταφορών

Ο πρωθυπουργός Σρέθα προέτρεψε τις αρχές να διασφαλίσουν ότι η κατασκευή θα προκαλέσει περιορισμένες αρνητικές επιπτώσεις στους κατοίκους και τους τουρίστες.

4. Ο πρωθυπουργός της Ταϊλάνδης Srettha Thavisin επισκέφθηκε την Kamala, μια πρόσφατα πλημμυρισμένη περιοχή στο Πουκέτ, με εντολή να βελτιωθούν τα μέτρα πρόληψης των πλημμυρών στην περιοχή.

Ο πρωθυπουργός της Ταϊλάνδης παραγγέλνει επείγουσες λύσεις για τις πλημμύρες για το Πουκέτ, ειδικά στην Καμάλα

Σχεδιάζει να επεκτείνει τους υπάρχοντες «Δρόμους πλημμύρας» ή αποχετεύσεις νερού, οι οποίες επί του παρόντος είναι πολύ μικρές και ρηχές για να χειριστούν αποτελεσματικά τη ροή του νερού.

5. Χάος ξέσπασε στο λόφο Patong στην επαρχία Πουκέτ. Ένας αλλοδαπός είχε κλέψει αυτοκίνητο και συγκρούστηκε μετωπικά με βαν ενώ έτρεχε με ταχύτητα.

Μετωπική σύγκρουση στο λόφο Πατόνγκ: Ξένος κλέβει αυτοκίνητο και πέφτει με βαν

Ο αλλοδαπός δεν ταυτοποιήθηκε αμέσως και ορισμένες αναφορές από μάρτυρες ανέφεραν ότι ο άνδρας φαινόταν να είναι μεθυσμένος ή να χρησιμοποιεί παράνομα ναρκωτικά και ήταν ασυνάρτητος και μπερδεμένος.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.