Δεκατρείς αεροπορικές εταιρείες έχουν προγραμματιστεί να εκτελούν πτήσεις προς το Κράμπι κατά τη χειμερινή περίοδο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Δεκατρείς αεροπορικές εταιρείες έχουν προγραμματιστεί να εκτελούν πτήσεις προς το Διεθνές Αεροδρόμιο Krabi κατά τη χειμερινή περίοδο 2024-25, μια περίοδο αιχμής για τον τουρισμό στην παραλιακή πόλη Andaman της Ταϊλάνδης. Η σειρά περιλαμβάνει δέκα αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν τακτικά δρομολόγια—Flydubai, Scoot Tigerair, LOT Polish Airlines, TUI Fly, Jetstar Asia Airways, Thai AirAsia, AirAsia Berhad, Bangkok Airways, Shanghai Airlines και China Eastern Airlines. Η TUI Fly, η LOT Polish Airlines και η Neos Airlines θα πραγματοποιούν επίσης διεθνείς ναυλωμένες πτήσεις στην περιοχή.

Ο υπουργός Μεταφορών Suriya Jungrungreangkit​​ ανέφερε ότι αυτές οι υπηρεσίες αναμένεται να αυξήσουν την εβδομαδιαία κίνηση πτήσεων προς το αεροδρόμιο κατά περισσότερες από 160 πτήσεις. Στο πλαίσιο της προετοιμασίας, το Τμήμα Αερολιμένων έχει λάβει οδηγίες για την ενίσχυση της επιχειρησιακής ετοιμότητας. Αυτό περιλαμβάνει τη διασφάλιση ότι τα επίπεδα στελέχωσης επαρκούν κατά τη διάρκεια περιόδων πολυάσχολης κίνησης και ότι οι εγκαταστάσεις είναι καλά συντηρημένες για την αντιμετώπιση της εισροής.

Επιπλέον, συνιστάται στο αεροδρόμιο Krabi να βελτιώσει τις προσπάθειές του για τις δημόσιες σχέσεις σχετικά με τη χρήση του συστήματος επεξεργασίας επιβατών κοινής χρήσης (CUPPS) για τον εξορθολογισμό της ροής επιβατών και τη μείωση της συμφόρησης στα σημεία ελέγχου των τερματικών σταθμών.

Το προηγούμενο είναι ένα δελτίο τύπου από το τμήμα δημοσίων σχέσεων της κυβέρνησης της Ταϊλάνδης.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.