Μετωπική σύγκρουση στο λόφο Πατόνγκ: Ξένος κλέβει αυτοκίνητο και πέφτει με βαν

Πουκέτ, Πατόνγκ:

Στις 6 Ιουλίου στις 8:19 μ.μ., ξέσπασε χάος στο λόφο Πατόνγκ στην επαρχία Πουκέτ. Ένας αλλοδαπός είχε κλέψει αυτοκίνητο και συγκρούστηκε μετωπικά με βαν ενώ έτρεχε με ταχύτητα. Από την πρόσκρουση τραυματίστηκαν δύο άτομα και ο αλλοδαπός εγκλωβίστηκε μέσα στο κατεστραμμένο όχημα.

Στο σημείο βρέθηκε ένα λευκό βαν Toyota με το μπροστινό του άκρο ολοσχερώς. Ο αλλοδαπός, καθηλωμένος στη θέση του οδηγού, πάλεψε να απεγκλωβιστεί. Οι ανταποκριτές έκτακτης ανάγκης από το φιλανθρωπικό ίδρυμα Patong και το ίδρυμα Kusontham συνεργάστηκαν για να τον αποσπάσουν. Τραυματίστηκε στο δεξί του πόδι και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Patong.

Στη σύγκρουση ενεπλάκη και ένα μαύρο βαν Hyundai. Το μπροστινό του άκρο υπέστη σοβαρές ζημιές και ο οδηγός, ο κ. Sompong Rueangchan, τραυματίστηκε ελαφρά.

Η αστυνομία κατέγραψε αμέσως το σημείο και καθάρισε τα οχήματα που παρεμπόδιζαν. Περαιτέρω έρευνα αποκάλυψε ότι ο αλλοδαπός χωρίς πουκάμισο είχε κλέψει το λευκό βαν της Toyota ενώ ο ιδιοκτήτης του αγόραζε durian σε κοντινό βενζινάδικο. Η καταδίωξη οδήγησε στην ατυχή σύγκρουση.

Οι διωκτικές αρχές συνέλαβαν τον αλλοδαπό για ανάκριση καθώς συνέχιζαν τις νόμιμες διαδικασίες τους. Ο αλλοδαπός δεν ταυτοποιήθηκε αμέσως και ορισμένες αναφορές από μάρτυρες ανέφεραν ότι ο άνδρας φαινόταν να είναι μεθυσμένος ή να χρησιμοποιεί παράνομα ναρκωτικά και ήταν ασυνάρτητος και μπερδεμένος.

Εγγραφή
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης του TPN media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής. Το υπόβαθρό του είναι στο HR και στις Επιχειρήσεις και γράφει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και μια δεκαετία. Ζει στην Πατάγια για περίπου εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι πολύ γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνία μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε email [προστασία μέσω email] Σχετικά με εμάς: https://thephuketexpress.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thephuketexpress.com/contact-us/