Γυναίκα σειριακός κλέφτης συνελήφθη στην Πατόνγκ

Πατόνγκ –

Μια γυναίκα κατά συρροή κλέφτης συνελήφθη τελικά αφού έκλεψε από πολλά επαγγελματικά μέρη στην Πατόνγκ.

Οι προηγούμενες ιστορίες μας:

Μια γυναίκα κλέφτης πιάστηκε σε πλάνα CCTV ενώ φέρεται να έκλεβε κάποια μετρητά και ένα θρησκευτικό φυλαχτό.

Τώρα για την ενημέρωση:

Η αστυνομία της Patong είπε στο Phuket Express ότι ειδοποιήθηκε ότι η γυναίκα κλέφτης έκλεβε χρήματα από ένα εστιατόριο στην οδό Ratcha Uthit 200 Pi Road στις 6:10 π.μ. το Σάββατο (6 Ιουλίου). Έφτασαν στο εστιατόριο για να βρουν τη γυναίκα κλέφτη να προσπαθεί να κλέψει αγαθά και γρήγορα την έθεσαν υπό κράτηση.

Αναγνωρίστηκε μόνο ως η κυρία Sajee, 39 ετών. Μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα της Patong.

Αργότερα παραδέχτηκε στην αστυνομία ότι έκλεβε από πολλά επαγγελματικά μέρη στην Πατόνγκ, ειδικά κατά μήκος της παραλίας Πατόνγκ. Κυρίως έκλεβε χρήματα και στόχευε μέρη στα οποία ήταν εύκολο να μπουν. Είπε ότι χρειάζεται χρήματα για να αγοράσει παράνομα ναρκωτικά και να παίξει διαδικτυακά τυχερά παιχνίδια (κουλοχέρηδες).

Η αστυνομία της Patong είπε στο Phuket Express ότι συνολικά 12 επιχειρηματίες υπέβαλαν αναφορές για τον ίδιο κλέφτη.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.