Συνελήφθη Ρώσος DJ μετά από ατύχημα στο Surat Thani

Surat Thani -

Στο Surat Thani, ένας καταζητούμενος Ρώσος DJ βρέθηκε υπό κράτηση από την αστυνομία μετά από ένα επεισόδιο χτύπημα και τρέξιμο στο νησί Pha Ngan. Από το ατύχημα τραυματίστηκε σοβαρά ένας αναβάτης μοτοσικλέτας.

Σύμφωνα με την τουριστική αστυνομία του Koh Pha Ngan, το περιστατικό συνέβη στις 30 Ιουλίου του περασμένου έτους. Ο κ. Vigen, οδηγώντας ένα λευκό SUV, συγκρούστηκε με ένα μηχανάκι στο νησί Pha Ngan. Ο μοτοσικλετιστής τραυματίστηκε σοβαρά, αλλά ο οδηγός του SUV τράπηκε σε φυγή. Οι αρχές επιβολής του νόμου εντόπισαν τον ύποπτο χρησιμοποιώντας πλάνα από κοντινό CCTV.

Την Παρασκευή, 5 Ιουλίου, οι αρχές συνέλαβαν τον κ. Vigen, έναν 36χρονο Ρώσο υπήκοο, σε κατοικία στην υποπεριφέρεια Baan Tai της περιοχής Koh Pha Ngan. Αντιμετωπίζει κατηγορίες για αλόγιστη οδήγηση με αποτέλεσμα σοβαρούς τραυματισμούς και ζημιές σε άλλα περιουσιακά στοιχεία. Η σύλληψη έγινε μετά από ένταλμα που εκδόθηκε από το Επαρχιακό Δικαστήριο του Σαμούι. Ο κ. Vigen οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα του Koh Pha Ngan για περαιτέρω νομικές διαδικασίες.

Είναι ενδιαφέρον ότι ο κ. Vigen είναι ένας γνωστός Ρώσος σούπερ σταρ και DJ που εργάστηκε στο παρελθόν σε διάφορες τουριστικές επαρχίες της Ταϊλάνδης. Η πρόσφατη επιστροφή του στο νησί Pha Ngan ήταν να εμφανιστεί στο Full Moon Party.

Ο κ. Vigen δεν έδωσε αμέσως καμία έκκληση ή δήλωση ως απάντηση στις κατηγορίες.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.