Ένας άνδρας της Μιανμάρ τραυματίστηκε σοβαρά μετά από ένοπλη επίθεση από υποτιθέμενο φίλο στο Patong

Πατόνγκ –

Ένας άνδρας της Μιανμάρ τραυματίστηκε σοβαρά μετά τεμαχίστηκε με ένα αιχμηρό όπλο από τον υποτιθέμενο φίλο του στη Μιανμάρ στην Πατόνγκ την Πέμπτη (4 Ιουλίουth) για μια διαμάχη που αφορά παράνομα ναρκωτικά.

Η αστυνομία της Patong είπε στο Phuket Express ότι στις 10:00 μ.μ. της εν λόγω ημέρας συνέλαβε τον κ. AUMA AYMEOO, 32 ετών, υπήκοο της Μιανμάρ.

Του κατασχέθηκε ένα ξίφος μήκους 50 εκατοστών. Την ίδια μέρα, ο ύποπτος φέρεται να χρησιμοποίησε το ξίφος για να τεμαχίσει τον κ. MYAT MAW MAW, 34, υπήκοο της Μιανμάρ σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι στο Soi Khok Mhoo, στον δρόμο Sirirat στην Patong. Το θύμα είχε τραυματιστεί στο κεφάλι και στο στήθος του με βαθιές πληγές από πληγές.

Μεταφέρθηκε σε κοντινό νοσοκομείο.

Η αστυνομία χρειάστηκε μόνο μισή ώρα για να συλλάβει τον ύποπτο. Παραδέχτηκε στην αστυνομία ότι ήταν θυμωμένος αφού έδωσε στο θύμα χρήματα για να αγοράσει ένα παράνομο ναρκωτικό. Ωστόσο, το θύμα δεν του έδωσε το φάρμακο. Η αστυνομία της Πατόνγκ είπε στο Phuket Express ότι ο ύποπτος μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα της Πατόνγκ για να αντιμετωπίσει την κατηγορία για πρόθεση ανθρωποκτονίας.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.