Ο πρωθυπουργός της Ταϊλάνδης επισκέπτεται το Πουκέτ για να παρακολουθήσει το έργο μεταφορών

Πουκέτ -

Ο πρωθυπουργός της Ταϊλάνδης Srettha Thavisin έφτασε στο Thalang την Παρασκευή (5 Ιουλίουth) για παρακολούθηση έργου κατασκευής υπόγειας διάβασης στο Μνημείο Ηρωίδας.

Ο Πρωθυπουργός Srettha συναντήθηκε με τις αρμόδιες αρχές στο Πουκέτ, συμπεριλαμβανομένου του κυβερνήτη του Πουκέτ, Σοφόν Σουβανναράτ. Η υπόγεια διάβαση στη διασταύρωση Tharuea (Μνημείο Ηρωίδας) στην οδό Νο. 402 διασταυρώνεται με την Οδό Νο. 4027. Η περιοχή είναι η κύρια διαδρομή εισόδου και εξόδου από την πόλη του Πουκέτ.

Το κατασκευαστικό έργο ξεκίνησε αφαιρώντας καλώδια και στύλους και στις δύο πλευρές του δρόμου για να προετοιμαστούν για τα επόμενα βήματα.

Ο πρωθυπουργός Σρέθα προέτρεψε τις αρχές να διασφαλίσουν ότι η κατασκευή θα προκαλέσει περιορισμένες αρνητικές επιπτώσεις στους κατοίκους και τους τουρίστες. Οι παρακαμπτήριοι δρόμοι για την αποφυγή του χώρου κατασκευής είναι πολύ απαραίτητοι.

Η κατασκευή πρέπει να ολοκληρωθεί στην προκαθορισμένη ώρα για να αποφευχθούν αρνητικές επιπτώσεις στην οικονομία, πρόσθεσε ο Srettha.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.