Δεκαπέντε άτομα διασώθηκαν μετά την ανατροπή αλιευτικού σκάφους κοντά στη γέφυρα Sarasin

Πουκέτ -

Δεκαπέντε άνθρωποι διασώθηκαν μετά την ανατροπή ενός αλιευτικού σκάφους κοντά στο Sarasin Bride το πρωί της Παρασκευής (5 Ιουλίουth).

Η Διοίκηση Τρίτης Περιοχής του Βασιλικού Ναυτικού της Ταϊλάνδης ειδοποιήθηκε για το περιστατικό στις 7:15 π.μ. εννέα ναυτικά μίλια από τη γέφυρα Sarasin στο Mai Khao, Thalang.

Ο καπετάνιος του αλιευτικού σκάφους στο σκάφος «Choke Chonlathorn 1» ανέφερε ότι η μηχανή του σκάφους και η αντλία νερού είχαν σπάσει. Νερό είχε διαρρεύσει στο σκάφος λόγω του δυνατού ανέμου και των κυμάτων.

Δεκαπέντε άτομα, συμπεριλαμβανομένου του καπετάνιου, περίμεναν βοήθεια επιπλέοντας στη θάλασσα μετά την ανατροπή του σκάφους τους. Ένα άλλο ψαροκάικο έσωσε και τα 15 άτομα με ασφάλεια.

Κανείς δεν τραυματίστηκε.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.