Γυναίκα που συνελήφθη στο Πουκέτ φέρεται να εμπλέκεται σε επενδυτική απάτη

Πουκέτ -

Μια γυναίκα συνελήφθη στο Chalong αφού φέρεται να ενεπλάκη σε επενδυτική απάτη με πολλά θύματα στην Μπανγκόκ.

Η αστυνομία του τμήματος καταστολής του εγκλήματος είπε στο Phuket Express ότι νωρίτερα αυτή την εβδομάδα συνέλαβαν έναν ύποπτο που ταυτοποιήθηκε μόνο ως η κυρία Κανθίδα σε ένα ενοικιαζόμενο σπίτι στο Chalong. Κατηγορείται για απάτη και εισαγωγή ψευδών πληροφοριών σε σύστημα υπολογιστή προκαλώντας ζημιές σε άλλους.

Η ύποπτη ισχυρίστηκε ότι είναι υπάλληλος μιας διαδικτυακής εφαρμογής πωλήσεων. Έπεισε τα θύματα να επενδύσουν μαζί της προωθώντας προϊόντα και λάμβανε προμήθεια. Στην αρχή, τα θύματα έλαβαν καλά οφέλη.

Όταν επένδυσαν περισσότερα, ο ύποπτος ισχυρίστηκε ότι η προώθηση είχε αποτύχει. Τα θύματα αργότερα συνειδητοποίησαν ότι ήταν απατεώνας. Στη συνέχεια υπέβαλαν αναφορές στην αστυνομία Khannayao στην Μπανγκόκ.

Η κα Κανθίδα οδηγήθηκε πίσω στο αστυνομικό τμήμα Khannayao για περαιτέρω νομικές ενέργειες.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.