Πέντε υπήκοοι της Μιανμάρ συνελήφθησαν επειδή εργάζονταν παράνομα ως πωλητές στο νησί Pha Ngan

Surat Thani -

Πέντε άνθρωποι της Μιανμάρ συνελήφθησαν στο νησί Pha Ngan στο Surat Thani, αφού βρέθηκαν να εργάζονται παράνομα ως πωλητές.

Η τουριστική αστυνομία του Koh Pha Ngan είπε στο Phuket Express ότι την Πέμπτη (4 Ιουλίουth) συνέλαβαν τους υπόπτους που ταυτοποιούνται μόνο ως την κυρία Tay, 37 ετών, σε ένα τοπικό εστιατόριο, την κυρία Sa, 44, σε ένα τοπικό παντοπωλείο, την κυρία Kin, 40, πλανόδιο πωλητή, την κυρία Ta, 35, σε έναν πάγκο τσαγιού , και η κυρία Α, 47 ετών, σε τοπικό πάγκο με βότανα.

Μεταφέρθηκαν στο αστυνομικό τμήμα του Koh Pha Ngan για να αντιμετωπίσουν κατηγορίες ότι εργάζονταν χωρίς νόμιμη άδεια εργασίας.

Το Phuket Express προσθέτει ότι είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι οι άδειες εργασίας και οι βίζες δεν είναι διαθέσιμες για αλλοδαπούς για να εργαστούν ως τακτικοί πωλητές μπροστά σε καταστήματα.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.