Καταζητούμενος Βρετανός συνελήφθη στο αεροδρόμιο του Πουκέτ για φερόμενη υπεξαίρεση

Πουκέτ -

Ένας καταζητούμενος Βρετανός συνελήφθη στο διεθνές αεροδρόμιο του Πουκέτ, αφού κατηγορήθηκε για φερόμενη υπεξαίρεση στην Πατόνγκ.

Οι αξιωματικοί μετανάστευσης του αεροδρομίου του Πουκέτ είπαν στο Phuket Express ότι τη Δευτέρα (1 Ιουλίουst) στις 1:10 μ.μ., συνέλαβαν έναν 37χρονο Βρετανό στο Διεθνή Τερματικό Σταθμό Αφίξεων στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Πουκέτ.

Η σύλληψη έγινε μετά από ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε από το Επαρχιακό Δικαστήριο του Πουκέτ τον Απρίλιο του 2017 με την κατηγορία της υπεξαίρεσης. Οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα της Πατόνγκ για περαιτέρω νομικές ενέργειες.

Η Phuket Express σημείωσε ότι η Phuket Immigration δεν έδωσε στη δημοσιότητα το όνομα του Βρετανού και άλλες λεπτομέρειες της κατηγορίας.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.