Γρήγορη αντίδραση της αστυνομίας σε φορτηγό που εκπέμπει μαύρο καπνό στο φανάρι Cherng Talay - ΒΙΝΤΕΟ

Cherng Talay, Πουκέτ-

Η αστυνομία του Cherng Talay απάντησε γρήγορα σε ένα φορτηγό που εξέπεμπε μαύρο καπνό κοντά σε ένα φανάρι.

Ένα βίντεο που τραβήχτηκε από το CCTV στο αστυνομικό κουτί του Cherng Talay έδειξε το φορτηγό να στρίβει αριστερά με μεγάλη ταχύτητα, απελευθερώνοντας τον επιβλαβή καπνό. Οι μοτοσυκλετιστές που περίμεναν στο κόκκινο φανάρι εισέπνευσαν άθελά τους τη ρύπανση.

Οι αστυνομικοί που βρίσκονταν σε υπηρεσία ανέβασαν αμέσως ένα μηχανάκι και καταδίωξαν το νταλίκα. Κατάφεραν να αναχαιτίσουν το όχημα κοντά. Ωστόσο, παραμένει ασαφές εάν ο οδηγός θα αντιμετωπίσει νομικές συνέπειες ή εάν η αστυνομία εξέδωσε προφορική προειδοποίηση. Οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης επαίνεσαν την αστυνομία για τη γρήγορη δράση της και επέκριναν τον οδηγό του φορτηγού για τη ρύπανση που προκλήθηκε.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.