Υποτιθέμενη ανεπιθύμητη εισβολή από οδηγό Ride-Hailing στην έρευνα Patong Sparks

Πατόνγκ, Πουκέτ-

Μια 25χρονη γυναίκα πελάτης ανέφερε μια ανησυχητική εμπειρία με έναν οδηγό στην Πατόνγκ.

Έκλεισε μια βόλτα από την πόλη του Πουκέτ στο δωμάτιό της στην Πατόνγκ, σύμφωνα με τη δήλωσή της. Μόλις έφτασε στον προορισμό της, πήγε για ύπνο. Ωστόσο, στις 3:00 τα ξημερώματα, ξύπνησε για να βρει τον οδηγό στο δωμάτιό της. Η οδηγός είχε μπει χωρίς άδεια, ήταν ξαπλωμένη στο κρεβάτι της και έπαιζε με τη γάτα της. Άφησε γρήγορα το κρεβάτι της και ο οδηγός τελικά έφυγε από το δωμάτιο.

Ο 30χρονος άνδρας οδηγός, το όνομα του οποίου δεν δόθηκε στη δημοσιότητα από την αστυνομία της Patong, ισχυρίστηκε ότι η πελάτισσα ήταν πολύ μεθυσμένη κατά τη διάρκεια της βόλτας και ότι την είχε βοηθήσει μέσα στο δωμάτιο. Την περίμενε να ξυπνήσει αφού έφτασε στο δωμάτιό της και τη βοήθησε να μεταφέρει τα υπάρχοντά της μέσα στο δωμάτιο.

Άφησε την πόρτα ανοιχτή για να αποτρέψει οποιαδήποτε υποψία κλοπής. Η αστυνομία διερευνά το περιστατικό για πιθανή νομική ενέργεια.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.