Τραυματίστηκε οδηγός σε σύγκρουση φορτηγού στο Πουκέτ

Πόλη του Πουκέτ, 28 Ιουνίου — Ένας οδηγός φορτηγού τραυματίστηκε μετά από σύγκρουση με σταθμευμένο τρέιλερ στο Ρασάντα της πόλης του Πουκέτ. Το ατύχημα σημειώθηκε στην οδό Chalerm Phrakiet Rama (Bypass Road) κοντά σε βενζινάδικο στις 5:40 π.μ.

Οι ανταποκριτές έκτακτης ανάγκης και το Phuket Express έφτασαν στο σημείο για να βρουν το κατεστραμμένο φορτηγό πίσω από το ακίνητο ρυμουλκούμενο φορτηγό. Ο κ. Thongchai Raesan, 38χρονος υπάλληλος τράπεζας, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με διάφορα τραύματα.

Ο οδηγός του τρέιλερ, κ. Eakkachai Mekwongfah (56), παρέμεινε σώος. Είχε σταθμεύσει το φορτηγό στις 5:00 την προηγούμενη μέρα και κοιμόταν μέσα, περιμένοντας το ταξίδι του στο Nakhon Si Thammarat. Η αστυνομία του Πουκέτ συνεχίζει την έρευνά της για να καθορίσει τυχόν απαραίτητες νομικές ενέργειες.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.