Οι αξιωματούχοι του Πουκέτ υπενθυμίζουν στο κοινό σχετικά με τις απαγορεύσεις μεγάλων φορτηγών κατά τη διάρκεια ωρών αιχμής από την 1η Ιουλίου

Πουκέτ -

Η αστυνομία του Πουκέτ υπενθύμισε στο κοινό ότι η τΤα ρουλεμάν με δέκα ή περισσότερους τροχούς θα απαγορευθούν στους δρόμους στο Πουκέτ κατά τις ώρες αιχμής, από τον επόμενο μήνα από την 1η Ιουλίου.

Η προηγούμενη ιστορία μας:

Ο κυβερνήτης του Πουκέτ, Σοφόν Σουβανναράτ, είπε στο Phuket Express ότι τα φορτηγά με περισσότερους από δέκα τροχούς θα απαγορευθούν στους δρόμους στο Πουκέτ σε συγκεκριμένες ώρες.

Τώρα για την Ενημέρωση:

Την Παρασκευή (28 Ιουνίουth) ο υποδιοικητής της επαρχίας του Πουκέτ, συνταγματάρχης Passakorn Sonthikun είπε στο Phuket Express ότι υπενθυμίζουν στους οδηγούς φορτηγών και στις εταιρείες φορτηγών ότι τα φορτηγά με περισσότερους από δέκα τροχούς θα απαγορεύονται σε κάθε δρόμο στο Πουκέτ από τις 6:00 π.μ. έως τις 9:00 π.μ. και από τις 4. :00 μ.μ. έως 7:00 μ.μ. εκτός από το Σάββατο, την Κυριακή και τις επίσημες αργίες, αρχής γενομένης από την 1η Ιουλίουst 2024.

Ωστόσο, υπάρχει εξαίρεση για τα πυροσβεστικά οχήματα ή τα φορτηγά από κυβερνητικά γραφεία που βοηθούν τους ανθρώπους να γεμίζουν νερό την ξηρή περίοδο. Για κάθε φορτηγό που χρειάζεται μεταφορά έκτακτης ανάγκης, μια εταιρεία πρέπει να υποβάλει αίτηση άδειας στην τροχαία κατά περίπτωση.

Όποιος παραβεί τον κανόνα θα αντιμετωπίσει νομικά μέτρα. Αυτός ο νέος κανόνας είναι η επίλυση προβλημάτων κυκλοφορίας και η πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων στο Πουκέτ

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.