Τμήμα του βουνού Phang Nga καταρρέει σε δημόσιο πάρκο μετά από μικρό σεισμό

Phang Nga -

Ένα βουνό σε δημόσιο πάρκο στην περιοχή Mueang Phang Nga κατέρρευσε μετά από σεισμό που αναφέρθηκε στην κοντινή περιοχή, παρά το γεγονός ότι ο σεισμός ήταν μικρός.

Ωστόσο, οι υπεύθυνοι του πάρκου προειδοποίησαν ότι η κατάρρευση μπορεί να οφείλεται στις πρόσφατες έντονες βροχοπτώσεις και όχι στον μικρό σεισμό.

Η προηγούμενη ιστορία μας:

Σεισμός σημειώθηκε την Τετάρτη (26 Ιουνίουth) στην υποπεριοχή Bang Toei, στην περιοχή Mueang Phang Nga.

Τώρα για την ενημέρωση:

Ο δήμαρχος της πόλης Phang Nga κ. Choochoat Gaoigoon είπε στο Phuket Express ότι ειδοποιήθηκαν για την κατάρρευση βράχου από ασκούμενους στο πάρκο Somdet Phra Srinagarindra (Suan Somdet Ya) στην υποπεριφέρεια Tai Chang, Mueang Phang Nga την Τετάρτη (26 Ιουνίου).th).

Τεράστιοι σπασμένοι βράχοι κατεδαφίστηκαν από την κατάρρευση και έκλεισαν ορισμένους διαδρόμους στο πάρκο. Η περιοχή αποκλείστηκε προσωρινά από αξιωματούχους στο ευρύ κοινό για ασφάλεια.

Εν τω μεταξύ, το Κέντρο Επιχειρήσεων Γεωακινδύνων του Τμήματος Ορυκτών Πόρων έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες στο Phuket Express σχετικά με το περιστατικό, όπως φαίνεται παρακάτω.

Το περιστατικό ονομάζεται Rock Fall. Το βουνό είναι ασβεστολιθικό με μεγάλη κλίση και οι έντονες βροχοπτώσεις συνεχίστηκαν την περασμένη εβδομάδα. Ο βράχος δεν μπορούσε να αντέξει το δικό του μεγάλο βάρος και στη συνέχεια κατέρρευσε. Ευτυχώς, δεν υπήρχε κανείς γύρω κατά τη διάρκεια της κατάρρευσης και κανείς δεν τραυματίστηκε.

Το Phuket Express σημείωσε ότι δεν υπάρχει επίσημη επιβεβαίωση εάν το περιστατικό Rock Fall σχετίζεται με τον πρόσφατο μικρό σεισμό στην κοντινή περιοχή.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.