Δελφίνι βρέθηκε νεκρό στην παραλία Phang Nga

Phang Nga -

Ένα αρσενικό δελφίνι βρέθηκε νεκρό σε παραλία στην περιοχή Takua Pa.

Το Τμήμα Θαλάσσιων και Παράκτιων Πόρων (DMCR) είπε στο Phuket Express ότι την Τετάρτη (26 Ιουνίουth) ειδοποιήθηκαν από έναν κάτοικο της περιοχής ότι ένα δελφίνι βρέθηκε νεκρό στην παραλία Bang Lud στην υποπεριφέρεια Bang Muang.

Οι υπάλληλοι του DMCR έφτασαν στην παραλία για να βρουν το νεκρό αρσενικό ριγέ δελφίνι. Είχε μήκος 2.10 μέτρα. Ένας βαρύς μώλωπας βρέθηκε στο δελφίνι.

Το δελφίνι πιστεύεται ότι πέθανε μόλις πρόσφατα. Μεταφέρθηκε στο Sireetarn Marine Animals Rescue Center στο Wichit του Πουκέτ για να βρει την ακριβή αιτία του θανάτου του.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.