Ρώσος τουρίστας κυνηγάει τον αρπαγό τσάντας στην πόλη του Πουκέτ, αλλά ο ύποπτος δραπετεύει

Πουκέτ, Ταϊλάνδη – Την Κυριακή, 23 Ιουνίου, ένα δραματικό περιστατικό εκτυλίχθηκε στην πόλη του Πουκέτ, όταν μια Ρωσίδα τουρίστας, που ονομαζόταν μόνο η δεσποινίς Alisa, κυνήγησε έναν άρπαγα τσάντας σε μια μηχανή. Δυστυχώς, δεν κατάφερε να συλλάβει τον κλέφτη.

Περίπου στις 8:40 μ.μ., η δεσποινίς Alisa επέβαινε ως επιβάτης στην οδό Takua Pa στο Talad Yai, όταν ένας αναβάτης μοτοσικλέτας που φορούσε μπλε κράνος άρπαξε την τσάντα της. Απτόητη, προέτρεψε τον αναβάτη να κυνηγήσει τον αρπαχτή μέσω της οδού Rassada, του Suriyadet Circle, της Bangkok Road και της Poonphon Road. Παρά τις προσπάθειές της, η άρπαγα τσαντών διέφυγε τη σύλληψη.

Η κλεμμένη τσάντα της δεσποινίδας Alisa περιείχε την άδεια οδήγησης μοτοσικλέτας της Ταϊλάνδης, τρεις πιστωτικές κάρτες και 60 μπατ σε μετρητά. Η ίδια κατέγραψε ένα βίντεο από την καταδίωξη, το οποίο αργότερα μοιράστηκε με τις αρχές.

Η αστυνομία της πόλης του Πουκέτ εξετάζει επί του παρόντος βίντεο CCTV και αναζητά ενεργά τον ύποπτο.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.