Γάλλος υπήκοος που ισχυρίζεται ότι είναι θρησκευτικός ηγέτης συνελήφθη στο Koh Phangan για παραμονή βίζας

Σουράτ Θάνι —

Η τουριστική αστυνομία συνέλαβε έναν Γάλλο που ισχυριζόταν ότι είναι θρησκευτικός ηγέτης στο Koh Phangan στη νότια επαρχία Surat Thani της Ταϊλάνδης, στις 23 Ιουνίου 2024. Ο άνδρας διαπιστώθηκε ότι είχε υπερβεί τη βίζα του για 3 μήνες.

Ο άνδρας, ο οποίος αναγνωρίστηκε δημόσια από την αστυνομία ως ο κ. Evarist Doabu Kudukuho, 39 ετών, συνελήφθη στο τζαμί Bulau Malay στην υποπεριφέρεια Baan Tai, στην περιοχή Koh Phangan, στην επαρχία Surat Thani.

Η σύλληψη έγινε μετά από καταγγελίες πολιτών που υπέβαλαν ανησυχίες για τον Γάλλο που ισχυρίστηκε ότι ήταν μουσουλμάνος θρησκευτικός ηγέτης. Σύμφωνα με την αστυνομία, ο κ. Kudukuho, ο οποίος διέμενε κοντά στο τζαμί, παρακολούθησε ισλαμικές θρησκευτικές τελετές και προσκάλεσε ξένους τουρίστες που επισκέπτονταν το Koh Phangan να τον ακολουθήσουν, ισχυριζόμενοι ότι ήταν θρησκευτικός ηγέτης.

Οι αρχές πλησίασαν τον κ. Kudukuho, αλλά επέδειξε ύποπτη συμπεριφορά. Όταν του ζητήθηκε το διαβατήριό του, ο κ. Kudukuho ισχυρίστηκε ότι το άφησε στη σκηνή του κοντά στο τζαμί. Οι αστυνομικοί τον συνόδευσαν στη σκηνή και έλεγξαν τα έγγραφά του. Ωστόσο, ανακαλύφθηκε ότι είχε υπερβεί την 30ήμερη τουριστική του βίζα για περισσότερους από 3 μήνες.

Οι αρχές συνέλαβαν τον κ. Kudukuho και τον μετέφεραν στο αστυνομικό τμήμα του Koh Phangan για νομικές διαδικασίες. Δεν ήταν σαφές εάν αντιμετώπισε αδικήματα που σχετίζονται με την προσποίηση του ότι είναι θρησκευτικός ηγέτης.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Βοηθήστε στην υποστήριξη του The Pattaya News το 2024!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Εγγραφή
Tanakorn Panyadee
Ο τελευταίος μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιδύο ετών που σήμερα ζει και σπουδάζει το τελευταίο έτος του κολεγίου του στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.