Οι ναυαγοσώστες προειδοποιούν για τις δηλητηριώδεις μέδουσες στις παραλίες του Πουκέτ

Πουκέτ -

Ναυαγοσώστες στις παραλίες του Πουκέτ προειδοποίησαν για δηλητηριώδεις μέδουσες το Σάββατο (22 Ιουνίουnd).

Οι ναυαγοσώστες στην παραλία Karon στο Mueang Phuket και στην παραλία Bangtao στο Cherng Talay, ο Thalang ανέφεραν σήμερα το πρωί ότι βρήκαν πολλές από τις πορτογαλικές μέδουσες του πολέμου κατά τη διάρκεια αυτής της πρόσφατης περιόδου των μουσώνων.

Εάν ένας κολυμβητής έχει τσιμπήσει, θαλασσινό νερό και ξύδι, εάν υπάρχουν, μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να πλύνουν το προσβεβλημένο δέρμα και να αφαιρέσουν τα πλοκάμια του. Μετά από αυτό, κάποιος θα πρέπει να χρησιμοποιήσει λίγο ζεστό νερό για να καλύψει την πάσχουσα περιοχή για 20 λεπτά για να ανακουφίσει τον πόνο.

Οι κολυμβητές που φοβούνται το ενδεχόμενο τσιμπήματος θα πρέπει να αποφεύγουν να μπαίνουν στο νερό σε παραλίες με γνωστούς πληθυσμούς μεδουσών, είπαν ναυαγοσώστες. Οι κολυμβητές θα πρέπει επίσης να γνωρίζουν τις σημαίες στις παραλίες και να ακούν τις οδηγίες των ναυαγοσωστών.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.