Οι μεγαλύτερες ιστορίες του Πουκέτ από την περασμένη εβδομάδα: Ρώσος συνελήφθη με προστατευμένο κοράλλι και άλλα

Ακολουθεί η εβδομαδιαία μας εκπομπή στην οποία επισημαίνουμε τις κορυφαίες τοπικές ιστορίες στην περιοχή μας του Πουκέτ από την περασμένη εβδομάδα. Ο αριθμός των ιστοριών διαφέρει από εβδομάδα σε εβδομάδα.

Αυτά επιλέγονται και επιμελούνται από τη συντακτική μας ομάδα και έχουν σχεδιαστεί για να μπορούν οι αναγνώστες μας να ενημερώνονται γρήγορα για σημαντικές ιστορίες που μπορεί να έχουν χάσει. Δημοσιεύουμε πολλές ιστορίες καθημερινά και είναι εύκολο να χάσουμε τα ίχνη σημαντικών γεγονότων ή αλλαγών στην περιοχή μας. Κάνουμε εθνικές ανακεφαλαιώσεις σε ξεχωριστό άρθρο, Αυτές είναι μόνο οι κορυφαίες τοπικές ιστορίες στο Πουκέτ και τις κοντινές επαρχίες.

Δεν έχουν ιδιαίτερη σειρά σπουδαιότητας, αλλά κατά προσέγγιση με σειρά δημοσίευσης. Αυτά είναι από τη Δευτέρα 10 Ιουνίου έως την Κυριακή 16 Ιουνίου 2024.

  1. Ένας Αμερικανός χάθηκε αφού πήγε για μπάνιο σε μια θάλασσα με την οικογένειά του σε μια παραλία στο Rawai.

Η Ταϊλανδή σύζυγος και το παιδί έχουν σωθεί ενώ ο Αμερικανός πατέρας, 49 ετών, εξακολουθούσε να αγνοείται μέχρι….

Νεκρός βρέθηκε τη Δευτέρα ο Αμερικανός που χάθηκε αφού πήγε για μπάνιο στη θάλασσα με την οικογένειά του σε παραλία στο Ραβάι την Κυριακή.

Η σύζυγός του αργότερα επιβεβαίωσε με λύπη ότι το πτώμα που βρέθηκε ήταν ο εκλιπών σύζυγός της.

2. Ένας παράνομος αναβάτης ταξί από την Ταϊλάνδη συνελήφθη στο Πουκέτ, αφού οι πολίτες στο διαδίκτυο πίστεψαν εσφαλμένα ότι ήταν Ινδός. Ήταν πράγματι υπήκοος Ταϊλάνδης, ωστόσο, δεν είχε τα κατάλληλα έγγραφα για να είναι νόμιμος οδηγός ταξί, είπε η αστυνομία.

Αντιμετωπίζει την κατηγορία της λειτουργίας προσωπικής μηχανής ως παράνομο ταξί (μαύρη πινακίδα). Στον κ. Χαρίμ επιβλήθηκε πρόστιμο 2,000 μπατ και η προσωπική του άδεια οδήγησης έχει ανασταλεί για 90 ημέρες. Ο Χαρίμ είναι Ταϊλανδός πολίτης.

3. Ένας Ταϊλανδός και ένας άνδρας της Μιανμάρ συνελήφθησαν μετά από ψάρεμα σε περιοχή απαγόρευσης αλιείας στο ακρωτήριο Panwa στο Wichit.

Οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα του Wichit για να αντιμετωπίσουν κατηγορίες για παραβίαση των κανόνων αλιείας του Πουκέτ για τα προστατευόμενα θαλάσσια ζώα που έχουν τεθεί σε ισχύ από τις 31 Ιουλίουst 2023.

4. Ένας Ρώσος συνελήφθη αφού το εστιατόριό του στο Rawai βρέθηκε διακοσμημένο με προστατευμένα κοράλλια την Παρασκευή.

Οι αξιωματικοί εξήγησαν στον Ρώσο ότι το κοράλλι έχει καταχωρηθεί ως ένα από τα προστατευόμενα άγρια ​​ζώα της Ταϊλάνδης, το οποίο είναι παράνομο να κατέχει κανείς χωρίς νόμιμη άδεια.

Αυτά για αυτήν την εβδομάδα. Να είσαι ασφαλής!

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.