Ρώσος συνελήφθη επειδή διακοσμούσε εστιατόριο στο Rawai με προστατευμένα κοράλλια

Rawai -

Ένας Ρώσος συνελήφθη αφού το εστιατόριό του στο Rawai βρέθηκε διακοσμημένο με προστατευμένα κοράλλια την Παρασκευή (14 Ιουνίουth).

Το Τμήμα Θαλάσσιων και Παράκτιων Πόρων (DMCR) είπε στο Phuket Express ότι ειδοποιήθηκαν από έναν ενδιαφερόμενο πολίτη ότι ένα εστιατόριο στο Rawai χρησιμοποιούσε κοράλλια ως διακοσμητικά. Η DMCR, η τουριστική αστυνομία του Πουκέτ και η αστυνομία του Chalong έφτασαν στο εστιατόριο λίγο μετά την κλήση.

Ο 46χρονος Ρώσος παρουσιάστηκε ως ιδιοκτήτης του εστιατορίου και ιδιοκτήτης των κοραλλιών. Η αστυνομία κατέσχεσε 50 προστατευμένα κοράλλια από το εστιατόριο. Το Phuket Express σημείωσε ότι οι αξιωματικοί δεν αποκάλυψαν το όνομα του Ρώσου και το όνομα του εστιατορίου.

Οι αξιωματικοί εξήγησαν στον Ρώσο ότι το κοράλλι έχει καταχωρηθεί ως ένα από τα προστατευόμενα άγρια ​​ζώα της Ταϊλάνδης, το οποίο είναι παράνομο να κατέχει κανείς χωρίς νόμιμη άδεια.

Οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Chalong για περαιτέρω νομικές ενέργειες. Το Phuket Express σημείωσε ότι όποιος παραβιάζει την Ενότητα 17 του νόμου περί προστασίας και προστασίας των άγριων ζώων, BE 2562 (2019) θα τιμωρηθεί με πρόστιμο έως και 500,000 μπατ ή με φυλάκιση έως και πέντε χρόνια ή και τα δύο.

Δεν ήταν αμέσως σαφές από πού είχε προμηθευτεί τα κοράλλια ο άνδρας.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.