Ένας άνδρας της Μιανμάρ συνελήφθη επειδή εργαζόταν παράνομα σε κατάστημα κάνναβης στην Πατόνγκ, κατασχέθηκαν ηλεκτρονικά τσιγάρα

Πατόνγκ -

Ένας άνδρας της Μιανμάρ συνελήφθη να εργάζεται παράνομα σε κατάστημα κάνναβης στην Πατόνγκ με πολλά ηλεκτρονικά τσιγάρα που κατασχέθηκαν.

Αξιωματούχοι από το διοικητικό γραφείο της επαρχίας του Πουκέτ είπαν στο Phuket Express ότι την Παρασκευή (14 Ιουνίουth) επιθεώρησαν ένα κατάστημα κάνναβης στην οδό Ratch Uthit 200 Pi στην Πατόνγκ με ένταλμα έρευνας από το Επαρχιακό Δικαστήριο του Πουκέτ που εκδόθηκε την Πέμπτη (13 Ιουνίουth).

Συνέλαβαν έναν άνδρα της Μιανμάρ στο κατάστημα που παρουσιάστηκε ως πωλητής. Το Phuket Express σημείωσε ότι οι αξιωματικοί δεν αποκάλυψαν προσωπικά στοιχεία του άνδρα της Μιανμάρ. Του κατασχέθηκαν 482 ηλεκτρονικά τσιγάρα και 74 μπουκάλια υγρό ηλεκτρονικών τσιγάρων.

Οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα της Πατόνγκ για να αντιμετωπίσει την κατηγορία ότι παραβίασε την απαγόρευση πώλησης ηλεκτρονικών τσιγάρων και ατμίσματος υγρών προϊόντων και ότι εργαζόταν χωρίς νόμιμη άδεια.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.