Συνελήφθη άνδρας με 19,248 χάπια μεθαμφεταμίνης στο Wichit

Πουκέτ -

Ένας ύποπτος συνελήφθη με 19,248 χάπια μεθαμφεταμίνης και 131.88 γραμμάρια κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης στο Wichit.

Η Συνοριακή Αστυνομία είπε στο Phuket Express ότι νωρίτερα αυτή την εβδομάδα συνέλαβε τον κ. Wutthipong 'F', 33 ετών από το Wichit του Phuket μπροστά από ένα ψιλικατζίδικο στην Chao Fa West Road στο Wichit.

Του κατασχέθηκαν 19,248 χάπια μεθαμφεταμίνης, 131.88 γραμμάρια κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης, ένα κινητό τηλέφωνο και ένα μηχανάκι. Οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα του Wichit για να αντιμετωπίσει κατηγορίες για παράνομη κατοχή κατηγορίας 1 με πρόθεση πώλησης.

Αυτό συνεχίζει τις συνεχείς προσπάθειες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη παράνομων εμπόρων ναρκωτικών σε όλο το Πουκέτ, όπως αναφέραμε εδώ.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.