Βρέθηκε πτώμα στη θάλασσα κοντά στη γέφυρα Sarasin στο Thalang

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Phuket Time News

Thalang -

Το πτώμα ενός Ταϊλανδού βρέθηκε να επιπλέει κοντά στη γέφυρα Σαρασίν στην υποπεριφέρεια Μάι Κάο την Πέμπτη (13 Ιουνίου).

Η αστυνομία ειδοποιήθηκε ότι ένας άνδρας πήδηξε από το Thao Thep Krasattri Bride (Η γέφυρα πάνω από τη γέφυρα Sararin) στις 5:00 π.μ. της Τετάρτης (12 Ιουνίου).th).

Έφτασαν στη γέφυρα για να βρουν ένα μηχανάκι παρκαρισμένο στη γέφυρα. Κάτω από το κάθισμα της μοτοσικλέτας βρέθηκε ένα πορτοφόλι με ταυτότητα που ταυτοποιήθηκε ότι ανήκε στον κ. Jeerasak, 43 ετών από το Wichit του Phuket. Εκεί κοντά βρήκαν ένα ζευγάρι παπούτσια.

Ξεκίνησε έρευνα αλλά δεν βρέθηκε ο άνδρας. Στις 12:08 μ.μ. της Πέμπτης (13 Ιουνίουth). Οι συνεργάτες διάσωσης βρήκαν αργότερα δυστυχώς το σώμα του κ. Jeerasak στη θάλασσα κοντά στη γέφυρα Sarasin.

Εάν εσείς ή κάποιος που γνωρίζετε αισθάνεται κατάθλιψη, επικοινωνήστε για βοήθεια. Το Pattaya News προτείνει τους Σαμαρείτες της Ταϊλάνδης που μπορείτε να βρείτε εδώ:

https://www.facebook.com/Samaritans.Thailand/

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.