Δύο αναβάτες μοτοσικλετών ζητούν συγγνώμη στο Karon μετά από Viral Road Rage Fight

Karon -

Δύο αναβάτες μοτοσικλετών κλήθηκαν σε τοπικό αστυνομικό τμήμα μετά από ένα ιογενές επεισόδιο συγκρούσεων στο Καρόν.

Ένα βίντεο κλιπ είχε γίνει viral στο διαδίκτυο με δύο άνδρες με μοτοσικλέτες που σταμάτησαν στο Karon Circle στην Karon Beach Road νωρίτερα αυτή την εβδομάδα. Οι δύο άνδρες ξεκίνησαν σωματική διαμάχη κατά την οποία πολλοί ξένοι τουρίστες τους παρακολουθούσαν πριν τους σταματήσουν καλοί Σαμαρείτες.

Ο αρχηγός της αστυνομίας Karon Khundet Na Nongkhai είπε στο Phuket Express για το περιστατικό την Τετάρτη (12 Ιουνίουth).

Οι δύο άντρες κλήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα Karon αφού το βίντεο έγινε viral. Και οι δύο παραδέχθηκαν στην αστυνομία ότι ο καβγάς ξεκίνησε μετά από διαμάχη οδικής οργής και συμφώνησαν να απολογηθούν ο ένας στον άλλον.

Η αστυνομία δεν προχώρησε σε καμία νομική ενέργεια μαζί τους ούτε έδωσε στη δημοσιότητα τα ονόματα ή την ηλικία τους.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.