Θαλάσσια χελώνα κολλημένη στα σκουπίδια διασώθηκε στην παραλία του Πουκέτ

Πουκέτ -

Μια θαλάσσια χελώνα κολλημένη σε μερικά δίχτυα ψαρέματος διασώθηκε σε παραλία στο Thalang.

Το Τμήμα Θαλάσσιων και Παράκτιων Πόρων (DMCR) είπε στο Phuket Express ότι την Τρίτη (10 Ιουνίουth) ειδοποιήθηκαν ότι μια θαλάσσια χελώνα, η οποία ήταν ακόμα ζωντανή, είχε βρεθεί στην παραλία Bang Tao, Cherng Talay.

Έφτασαν στην παραλία για να βρουν μια νεαρή θαλάσσια χελώνα Hawksbill. Η χελώνα είχε κολλήσει σε μερικά σπασμένα δίχτυα ψαρέματος. Η χελώνα αφαιρέθηκε από το δίχτυ. Η χελώνα είχε πλάτος 25 εκατοστά, μήκος 27 εκατοστά και βάρος δύο κιλά.

Η χελώνα ήταν αδύναμη, αδύνατη και αφυδατωμένη με βαθιές πληγές στο μπροστινό δεξί και πίσω πτερύγιο της. Η χελώνα μεταφέρθηκε στο Sireetarn Marine Enangered Animals Rescue Center για περαιτέρω ιατρική περίθαλψη.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.